Dünyanın En Lüks ve En Büyük Cruise Gemisi Symphony of the Seas

Royal Caribbean'ın son gemisi Symphony of the Seas, dünyanın en büyük ve en lüks cruise gemisi unvanıyla geçtiğimiz günlerde hizmete başladı.

Dünyanın En Lüks ve En Büyük Cruise Gemisi Symphony of the Seas
Yayın Tarihi: 2.04.2018 16:31:00

Türkçe anlamı "Denizlerin Senfonisi" olan Symphony of the Seas gemisinde, 10 katlı bir su kaydırağı, 25 metrelik bir zip line (teleferik hattı) ve sizlere hizmet etmeye hazır robotik barmenler var.



Diğer mega yat konseptlerinden farklı olarak, Royal Caribbean Symphony of the Seas tam kapasiteyle çalışır ve 5,500'den fazla misafirle beş gecelik yolculuğa başlamaya hazırdır.



Yaklaşık 230.000 ton ağırlığında olan 362 metrelik bu okyanus canavarını inşa etmek üç yıl sürdü. Kafanızda daha iyi canlanması için, Symphony of the Seas gemisinin uzunluğu, ABD'de bulunan Empire State binasının yüksekliğinden sadece 21 metre kısadır.




Bahsettiğimiz bu gemideki şaşırtıcı, olağanüstü özellikler saymakla bitmez. Ancak birkaçından bahsetmemiz gerekirse, gemide bir zip line hattı (teleferik hattı) robotik barmenler, havuz ve sörf simülatörleri, bir buz pateni pisti, sekiz kişinin konaklayabileceği iki katlı bir aile suiti en çarpıcı olan özellikler.



Ayrıca bir bar ve restoran seçenekleri, 2759 özel kamara ve 10 katlı Ultimate Abyss su kaydırağı bulunuyor. Gemide 39 ekstra yolcu da hesaba katılmış ve onlara da özel odalar ayrılmış durumda.



Symphony of the Seas (Denizlerin Senfonisi), Royal Caribbean'ın Cruise gemilerindeki Oasis sınıfının en yeni üyesi. Symphony of the Seas, selefinden yani Royal Caribbean's Harmony of the Seas (Denizlerin Uyumundan) gemisinden "dünyanın en büyük" unvanını da ele geçirdi.



Akdeniz turlarının sezonu 7 Nisan'da başlayacak. Geminin rotasının , Palma de Mallorca, İspanya; Provence, Fransa; Floransa / Pisa, Roma ve Napoli, İtalya olacağı açıklandı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR