E-Devlet Deprem Toplanma Alanları sorgula! Deprem Toplanma alanları nerede

24 Ocak Cuma akşamı saat 20:55'te gerçekleşen Erzurum / Sivrice merkez üssü olan 6.8 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'de büyük korku ve panik yarattı!

E-Devlet Deprem Toplanma Alanları sorgula! Deprem Toplanma alanları nerede
Yayın Tarihi: 25.01.2020 18:01:00

24 Ocak Cuma akşamı saat 20:55'te gerçekleşen Erzurum / Sivrice merkez üssü olan 6.8 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'de büyük korku ve panik yarattı! Birçok il ve ilçede hissedilen ve 21 vatandaşımızın hayatını kaybedip 1000'in üzerinde yaralının olduğu depremin ardından deprem toplanma alanları da araştırılmaya başlandı. E-devlet deprem toplanma alanları sorgulama işlemi yapılabiliyor. İl ve ilçenizde deprem toplanma alanı neresi? Mutlaka öğrenin! Sizler için hazırladık...

24 Ocak Cuma akşam saatlerinde Erzurum'un Sivrice ilçesinde gerçekleşen ve birçok çevre il ve ilçede de hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremle ilgili çalışmalar halen sürüyor! 21 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 1031 vatandaşın da yaralandığı depremde can kaybının artmasından endişeleniyor. AFAD, UMKE ve Kızılay ekipleri Elazığ ve Malatya başta olmak üzere depremin hasara yol açtığı il ve ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Arama kurtarma faaliyetleri de büyük bir çaba ve özveriyle sürdürülüyor. Bu depremin ardından tüm Türkiye deprem konusunda önlem almak için harekete geçmiş durumda. E-Devlet üzerinden Deprem Toplanma alanları araştırılıyor. İl ve ilçelerde deprem toplanma alanları nerede? Bu sorunun yanıtı araştırılıyor.

E-Devlet Deprem Toplanma Alanları Sorgula! 


E-Devlet platformu üzerinden yaşadığınız il veya ilçedeki Acil Deprem Toplanma alanlarını sorgulayabilirsiniz. E-Devlet üyeliğinize giriş yaptıktan sonra "Acil Toplanma Alanı Sorgulama" sorgulamasıyla ikametinize en yakın acil deprem toplanma alanına ulaşabilirsiniz. E-Devlet üzerinden İl/ilçe, Mahalle, köy, cadde, sokak vb. bilgilerinizi girip deprem toplanma alanınızı kolaylıkla öğrenebilirsiniz. 

Acil Toplanma Alanı Nedir?

Deprem, yangın, sel vb. herhangi bir afet olayı karşısında o bölgede yaşayan vatandaşların bir araya gelmesi ve toplanması gereken alandır. Belediyeler ve Bakanlıklar bünyesinde Acil toplanma alanları konusunda halen daha çalışmalar sürdürülmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR