EA Yeni Oyunların Fragmanlarını Yayınladı

EA, Köln’de gerçekleşen Gamescom 2017’de merakla beklenen oyunlarına ait etkileyici yeni fragmanlarını yayınladı.

EA Yeni Oyunların Fragmanlarını Yayınladı
Yayın Tarihi: 22.08.2017 13:08:00

Electronic Arts, Gamescom 2017 kapsamında; FIFA 18, Star Wars Battlefront II ve Need for Speed Payback gibi oyunlarının yeni fragmanlarını yayınlandı.

Futbol severlerin merakla beklediği oyunlar arasında en popüleri olan FIFA 18 için yayınlanan videoda maçlarda yer alan güzel goller ve kaliteli kurtarışların yanında karşılaşma esnasında oyuncular arasındaki mücadeleye de yer verildi. Oyunun kapağında Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo bulunuyor.





Etkinlikte videosu yayınlanan bir diğer oyun ise yarış severlerin efsaneleşmiş oyunlarından Need for Speed Payback. Videoda oyunda yer alacak olan heyecan tasvir edilmiş. Oyun, 10 Kasım’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında satışa sunulacak.



Etkinlikte son olarak 17 Kasım’da satışa sunulacak Star Wars Battlefront II için fragman yayınlandı. Videoda Starfighter Assault isimli oyun modu gözler önüne serildi. Videoda ön sipariş verenlerin edineceği hediyeler de belli oldu. Elite Trooper Deluxe Editon adı verilen sürümü satın alan oyuncular, oyunun yayınlanmasından üç gün önce oyunu oynamaya başlayabilecek. Bununla birlikte sınıf ve 4 detansı yetenek güncellemelerinin yanında bir önceki Star Wars filminde yer alan Kylo Ren ve Rey gibi karakterlerin kıyafetleri gibi birçok içeriği de edinme imkânı bulunacak.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR