Ebru Şancı'dan şaşırtan açıklama: "kendi sütümü yüzüme sürüyorum"

Ebru Şancı'dan şaşırtan açıklama: "kendi sütümü yüzüme sürüyorum" 3 hafta önce oğlu Kürşat Fırat'ı kucağına alan ünlü sanatçı Ebru Şancı, cildinin güzellik sırrını açıkladı. Takipçileri şaşırdı.

Ebru Şancı'dan şaşırtan açıklama: "kendi sütümü yüzüme sürüyorum"
Yayın Tarihi: 22.09.2020 11:26:00

Ebru Şancı'dan şaşırtan açıklama: "kendi sütümü yüzüme sürüyorum"
3 hafta önce oğlu Kürşat Fırat'ı kucağına alan ünlü sanatçı Ebru Şancı, cildinin güzellik sırrını açıkladı. Takipçileri şaşırdı.

2015 yılında futbolcu Alparslan Öztürk ile dünya evine giren Ebru Şancı'nın Ceylin ve Mila adında ikiz kızları var. Alparslan Öztürk'ün erkek çocuk istemesi üzerine Ebru Şancı 3. bebeğini dünyaya getirdi. Çiftin 3. bebeği erkek oldu, Kürşat Fırat ismini verdiler.




Takipçileri tarafından cildinin güzelliği ile ilgili çok soru alan Şancı, sosyal medya hesabından toplu bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu Ebru Şancı: "Cildime ne yaptığım çok soruluyor. Yüzüme kendi sütümü tonik niyetine sürüyorum. Sütümü buzdolabına koyuyorum. Cildimi sabah-akşam siliyorum." açıklamalarını yaptı.

Bunun üzerine çok sayıda takipçisi şaşırırken bilen kesim ise bunun Anadolu'da eskiden beri yapıldığı ve lohusa lekeleri gitsin diye herkesin yaptığını söyledi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR