Ece Erken Söylemezsem Olmaz kovuldu mu? Beyaz TV kararı

Bugün magazin kulislerinde yankılanan Ece Erken ve Berkay arasında çıkan aşk dedikodularında sonra gözler Beyaz TV'ye çevrildi. Peki Ece Erken Söylemezsem Olmaz kovuldu mu? Beyaz TV kararı ne olacak? İşte detaylar...

Ece Erken Söylemezsem Olmaz kovuldu mu? Beyaz TV kararı
Yayın Tarihi: 20.02.2019 16:39:00

Beyaz TV ekranlarında Bircan Bali ile birlikte Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yapan Ece Erken'in adı şarkıcı Berkay'la aşk dedikodularına karıştı.

Dün akşam Murat Karabova'nın doğum gününde yakınlaştıkları iddia edilen Ece Erken ve Berkay haberler çıkar çıkmaz konuyla ilgili jet açıklamalar yaptılar. Ancak gözler bu aşk dedikodularından sonra Beyaz TV' ye çevrildi. Peki Ece Erken Söylemezsem Olmaz kovuldu mu? Beyaz TV kararı ne olacak?

Daha önce adı benzer bir skandala karışan Nihat Doğan, Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz adlı magazin programından kovulmuştu. Bu olay sonrasında Söylemezsem Olmaz'ın sunuculuğuna Ece Erken ve Bircan Bali devam etti. Fakat bu kez de Ece Erken Berkay'la benzer bir skandala imza attı. Peki Ece Erken Söylemezsem Olmaz kovuldu mu? Beyaz TV kararı ne olacak?


Ancak bugün patlayan Ece Erken Berkay skandalı sonrası gözler  Beyaz TV'ye çevrildi. Peki Ece Erken Söylemezsem Olmaz kovuldu mu? Beyaz TV kararı ne olacak?

Konuyla ilgili Beyaz TV'den bir açıklama gelmedi. Ece Erken'in Söylemezsem Olmaz'daki akıbetiyle ilgili Beyaz TV'den açıklama geldiğinde Boxer'dan öğrenebilirsiniz. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR