Ece İrtem Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna dahil oldu! Ece İrtem kimdir

TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna Ece İrtem dahil oldu. Son olarak Yeni Gelin'de yer alan Ece İrtem artık Payitaht Abdülhamid'de... Peki Ece İrtem kimdir? İşte detaylar...

Ece İrtem Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna dahil oldu! Ece İrtem kimdir
Yayın Tarihi: 8.01.2019 09:40:00

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Gürkan Uygun, Güven Kıraç, Sedef Avcı, Tansel Öngel, Başak Daşman, Erdem Ergüney ve Alay Cihan'ın paylaştığı Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna Ece İrtem dahil oldu. Peki Ece İrtem kimdir?

Son olarak Yeni Gelin'de Afet karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkan Ece İrtem, Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu dizide Robina karakterine hayat verecek. Peki Ece İrtem kimdir?

TRT1’nin cuma akşamları seyirciyle buluşan dönem dizisi ‘Payitaht Abdülhamid’ üçüncü sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor. Es Film imzalı dizi, sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Ece İrtem Payitaht Abdülhamid'in 70. bölümünden itibaren izleyici karşısına çıkacak. 


Ece İrtem kimdir?

Ece İrtem, 1991 yılında Sivas’ta doğmuştur. Eğitimini Yaşar üniversitesi Müzik Bölümü Opera Şan Ana Sanat Dalı Bölümü’nde tamamlamıştır.

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Ece İrtem; ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Kaçak Gelinler dizisi ile yaşamıştır.

Sonrasında O Hayat Benim, Şeref Meselesi ve Kertenkele Yeniden Doğuş dizilerinde de rol alan İrtem, son olarak Show TV'nin Yeni Gelin dizisinde Afet karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR