Eda Ece hamile!

Buğra Tuncer ile evlenen Eda Ece anne olmaya hazırlanıyor! Çift bebek beklediğini duyurdu.

Eda Ece hamile!
Yayın Tarihi: 9.09.2023 11:26:00

Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde canlandırıdığı Yıldız karakteri ile büyük bir hayran kitlesi yaratan ve başarılı bir performans sergileyen Eda Ece anne oluyor!

Buğrahan Tunce ile evlendikten sonra hayranlarının sürekli olarak bebek haberi beklediği, Eda Ece hamile mi diye araştırdıkları konuda müjde geldi!

Haziran ayında ünlü basketçi Buğrahan Tuncer ile evlenen başarılı ve güzel oyuncu Eda Ece'nin hamile olduğu öğrenildi. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti çocuk bekliyor.


Eda Ece'nin hamilelik haberine en çok yakın arkadaşı Şevval Sam sevindi. Şevval Sam yakın dostu Ece'nin annelik haberine "Teyze oluyorum" diyerek müjdeyi verdi.

ANNE OLUYOR

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği ve kendisinden çok şey kattığı Yıldız karakteriyle büyük bir parlama yaşayan sempatik oyuncu Eda Ece uzun yıllardır birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da nikah masasına oturmuştu.

Çiftten beklenen mutlu haber de geldi. Ünlü çiftten müjdeli bebebk haberi geldi. Eda Ece'nin bir aylık hamile olduğu öğrenildi. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti bebek haberlerine henüz bir yorumda bulunmadı. Çiftin nazar değmemesi için bir süre bu haberi gizlemek istedikleri öğrenildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR