Edin Visca satılacak mı? Başakşehir Visca için 10 Milyon Euro istiyor iddiası

Edin Visca Başakşehir'den ayrılacak mı? Edin Visca hangi takıma transfer olacak? Medipol Başakşehir, uzun yıllardır takımda yer alan Edin Visca'yı takımdan gönderiyor. Başakşehir, Visca için Fenerbahçe'den 10 milyon euro mu istedi?

Edin Visca satılacak mı? Başakşehir Visca için 10 Milyon Euro istiyor iddiası
Yayın Tarihi: 5.06.2019 15:28:00

İstanbul Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca, uzun yıllar sonra yuvadan uçuyor mu? Edin Visca için Türkiye'den Fenerbahçe ve Beşiktaş ile yurt dışından birçok kulübün ilgisi olduğu biliniyordu. Başakşehir, geçtiğimiz transfer sezonunda Edin Visca için Katar'dan gelen 7,5 milyon euroluk teklifi reddetmişti. 

Başakşehir'in yıldız kanat oyuncusu Edin Visca için Fenerbahçe 5 milyon euro + Barış Alıcı + Alper Potuk teklifinde bulunmuştu. Ancak bu teklif kabul görmedi. Araya Beşiktaş da girdi. Beşiktaş'ın teknik direktörü Abdullah Avcı, eski öğrencisi Edin Visca'yı yeni sezonda takımda görmek istediğini yönetime bildirdi. Beşiktaş'ta Edin Visca transferi için Fenerbahçe ile yarışa katıldı.


EDİN VİSCA İÇİN 10 MİLYON EURO İDDİASI

Başakşehir, yıldız oyuncusu Edin Visca için Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan 10 milyon euro talep ettiği iddia ediliyor. Başakşehir kulübünün Visca'dan gelecek parayla tüm transfer planlarını gerçekleştirebilmesi için 10 milyon euroluk bir kaynak yaratılmasını amaçladığı, bu nedenle de Visca'nın fiyatını soran Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kapıyı 10 milyon euro dan açtığı iddia ediliyor.

Edin Visca, Süper Lig'de uzun yıllardır çift haneli gol ve skor sayılarına ulaşan ender futbolculardan biri olarak göze çarpıyor. 29 yaşındaki golcü oyuncunun Türkiye Süper Lig'de uzun yıllar forma giymesi ve ligi tanıması da en büyük artısı olarak yer alıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR