Ediz Bahtiyaroğlu 7 yıl önce aramızdan ayrıldı? Ediz Bahtiyaroğlu ölüm nedeni neydi? Kaç yaşında öldü

Eskişehirspor'un futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu 2012 yılında hayatını kaybetmişti. Ölümünün 7. yıl dönümünde sevenleri tarafından anılan Ediz Bahtiyaroğlu kaç yaşında öldü? Ediz Bahtiyaroğlu ölüm nedeni neydi? çok merak edildi. Biz de sizler için tüm bu soruları derledik.

Ediz Bahtiyaroğlu 7 yıl önce aramızdan ayrıldı? Ediz Bahtiyaroğlu ölüm nedeni neydi? Kaç yaşında öldü
Yayın Tarihi: 5.09.2019 15:46:00

2012 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu, ölümünün 7. yılında sevenleri tarafından anılıyor. Eskişehirspor'da oynadığı dönemde aniden vefat eden Ediz Bahtiyaroğlu kaç yaşında öldü? Ediz Bahtiyaroğlu ölüm nedeni neydi? çok merak ediliyor. 

Ediz Bahtiyaroğlu kimdir? Kaç yaşında vefat etti?

2 Ocak 1986 yılında Bursa'da doğan Ediz Bahtiyaroğlu stopper olarak oynuyordu. Futbola Bursaspor'un alt yapısında başlayan Bahtiyaroğlu, sonrasında Ankaraspor'a transfer oldu. Sonrasında Keçiörengücü'ne giden başarılı topçu ardından Ankaraspor'un hazırlık kampına gitti ve orada aykut Kocaman tarafından keşfedildi. 

2006 yılında Süperlig'deki ilk maçına çıkan Ediz Bahtiyaroğlu, sonrasında Sivasspor forması giymeye başladı. 2011-2012 sezonunda Eskişehirspor'a transfer olan ve 10 maç forma giyen başarılı futbolcu 5 Eylül 2012'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.




 Ediz Bahtiyaroğlu ölüm nedeni neydi?

Adli Tıp Kurumu'nun incelemesinin ardından çıkan raporda vücudunun doğal yapısından kaynaklı bir kalp krizi geçirdiği söylenen Ediz Bahtiyaroğlu, sevenlerini yasa boğdu. Ünlü futbolcunun vücudunda herhangi bir uyuşturucu, uyarıcı, alkol veya dışarıdan alınan bir maddeye rastlanmadı. 

Zaten ailesinden de erken yaşlarda 4 kişinin hayatını kaybettiği ortaya çıkan Ediz Bahtiyaroğlu, sevenlerini ani ölümüyle yasa boğdu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR