Ekranlarda yaprak dökümü erken başladı! Bakın hangi diziler final yapıyor!

Yeni sezonda kanalların hızlı dizi yarışı ne yazık ki bazıları için pek de iyi sonuçlanmıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayeleriyle beklentilerin altında kalan diziler havlu atmak zorunda kalıyor. İşte biz de sizler için bu dizileri derledik. Bakın final yapmış ya da yapacak diziler hangileri…

Ekranlarda yaprak dökümü erken başladı! Bakın hangi diziler final yapıyor!
Yayın Tarihi: 17.10.2018 15:35:00

1- Keşke Hiç Büyümeseydik
Show TV’nin Pazar akşamları için uygun gördüğü Keşke Hiç Büyümeseydik, ne yazık ki ekranlara erken veda etti. Birol Güven’in senaryosunu yazdığı dizinin başrollerini Ege Aydan, Açelya Karakoyunlu, Burcu Kara ve Murat Kılıç paylaşıyordu.
Sıcak bir aile hikayesinin anlatıldığı dizi maalesef beklentileri karşılamadı ve 5. Bölümüyle final yaptı.

2- Nefes Nefese

Star TV’nin geçen sezondan beri konuşulan ve bu yaz ekran macerasına başlayan Nefes Nefese, diziler başlayınca başarısını sürdüremedi.
Öncelikle Çarşamba akşamları ekranlara gelen dizi reytingleri kötü olunca Pazar gününe alındı. Başrollerini Şükrü Özyıldız, Uğur Yücel ve Melisa Şenolsun’un paylaştığı diziden herkes çok ümitliydi.
Fakat giderek çuvallayan dizi ne yazık ki 10. Bölümüyle ekranlara veda etti.

3- Bir Deli Rüzgar
FOX TV’nin yeni sezonda bomba etkisi yaratacağını düşündüğü Bir Deli Rüzgar dizisi de final yapacaklar kervanına katıldı.
Başrollerini Pınar Deniz,Berk Cankat, Hatice Aslan ve Almila Ada’nın paylaştığı dizi Cumartesi akşamları ekranlara geliyordu.
Fakat reytinglerini bir türlü toparlayamayan dizinin 6. Bölümüyle final yapmasına karar verildi.

4- Bir Umut Yeter

Kanal D’nin heyecanla beklenen Bir Umut Yeter’i de ne yazık ki erken havlu atan dizilerden…
Başrollerini Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre’nin paylaştığı dizi için ilk olarak Perşembe akşamı seçilmişti. Fakat dizi güçlü rakipler karşısında kötü duruma düşünce 2. Bölüm Cumartesi akşamına alındı.
Fakat bu da diziye bir yarar sağlamadı, aslında dizi sosyal medyada çok konuşulsa da reytingleri kötü olunca, tabiri caizse kazana düştü.
Hal böyle olunca Kanal D ise dizinin 6. bölümüyle final yapmasına karar verdi.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR