Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak canlı yayını izle - Ekrem İmamoğlu Binalim Yıldırım düellosu TV'de!

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım, ortak canlı yayında buluşuyor! Tüm Türkiye Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım düellosuna odaklandı! Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak canlı yayını izle.

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak canlı yayını izle - Ekrem İmamoğlu Binalim Yıldırım düellosu TV'de!
Yayın Tarihi: 16.06.2019 20:37:00

31 Mart Yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak Yüksek Seçim Kurulu'nun aldığı kararla seçimleri iptal etmesinin ardından 23 Haziran'da yeniden CHP Adayı olarak yer alacak Ekrem İmamoğlu ile Ak Parti Adayı Binali Yıldırım, 23 Haziran seçimi öncesi karşı karşıya geliyor! Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak canlı yayını 16 Haziran Pazar akşamı başlıyor! 

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u konuşmak için canlı yayında bir araya geliyor. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya'nın yapacağı düelloda iki taraf da İstanbul için vaatlerini, hayallerini ve hedeflerini açıklayacak. İstanbul'un konuşulacağı Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak canlı yayını tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyor.


EKREM İMAMOĞLU - BİNALİ YILDIRIM CANLI YAYINI İZLE

Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak canlı yayını 16 Haziran Pazar saat 21.00'da başlayacak. Ekrem İmamoğlu Binali Yıldırım ortak canlı yayınını tüm kanallar yayınlayacak. TRT 1, TRT Haber, Kanal D, FOX TV, Show TV, Habertürk, NTV, Star TV, Kanal 7 ve Ülke TV kanallarının tümünden bu yayın yayınlanacak. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR