El Camino: A Breaking Bad Filmi Netflix kataloğunda yerini aldı!

Yayınlandığı döneme damgasını vuran hala dünyanın en iyi dizleri listesinde ilk sıralarda olan Breaking Bad dizisinin devamı niteliğinde çekilen El Camino: A Breaking Bad Filmi bugün Netflix'de yerini aldı.Haliyle filmi bekleyen izleyiciler Breaking Bad Filmi El Camino nasıl izlenir? aramaya başladı

El Camino: A Breaking Bad Filmi Netflix kataloğunda yerini aldı!
Yayın Tarihi: 11.10.2019 11:27:00

2008-2013 yılları arasında yayınlanan ve 5 sezon boyunca herkesin soluksuz izlediği Breaking Bad dizisi yıllardır popülerliğinden bir şey kaybetmedi. Belirli bir hayran kitlesi de olan dizinin sürekli yeniden başlaması ya da devam filmi çekilmesi istenen Breaking Bad için kollar sıvanmış ve El Camino: A Breaking Bad filmi ortaya çıktı.

Breaking Bad ardından Jessie Pinkman'ın akıbetini göreceğimiz filmde Jesse Pinkman’ın federallerden kaçış serüvenine tanık olacağız... Filmde Jessie'ye Badger, Skinny Pete ve Albuquerque’ün ihtiyar delikanlısı Mike Ehrmantraut eşlik edecek.




122 dakikalık süresiyle büyük bir heyecanla beklenen filmi nasıl izleyebilirim derseniz de kısaca açıklayalım...

El Camino: A Breaking Bad​ Movie nasıl izlenir? 

Eğer siz de El Camino'yu izlemek istiyorsanız Netflix üyesi olmalısınız. Aylık 16 TL gibi bir ücreti olan dijital platform, yeni üyelerine 1 aylık deneme süresi imkanı sunuyor. Yani yeni bir maille Netflix hesabı açarsanız herhangi bir ücret ödemeden Beraking Bad filmini reklamsız ve full hd izleyebilirsiniz. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR