Elazığ'da Deprem Kaç Saniye Sürdü! Ölen var mı Köylerden haber var mı?

Elazığ'da Deprem Kaç Saniye Sürdü? Elazığ'da 24 Ocak meydana gelen deprem vatandaşlara oldukça uzun geldi. Peki Deprem kaç saniye sürdü. Elazığ depremi şiddeti kaç? Elazığ'da depremde ölü ve yaralı var mı? Köylere ulaşım sağlandı mı? Sizler için Elazığ'da deprem ardından son dakika gelişmelerini der

Elazığ'da Deprem Kaç Saniye Sürdü! Ölen var mı Köylerden haber var mı?
Yayın Tarihi: 24.01.2020 21:43:00

Elazığ'da Deprem Kaç Saniye Sürdü? Elazığ'da 24 Ocak meydana gelen deprem vatandaşlara oldukça uzun geldi. Peki Deprem kaç saniye sürdü. Elazığ depremi şiddeti kaç? Elazığ'da depremde ölü ve yaralı var mı? Köylere ulaşım sağlandı mı? Sizler için Elazığ'da deprem ardından son dakika gelişmelerini derledik.

Elazığ'da Deprem Kaç Saniye Sürdü?

Elazığ'da Deprem Kandilli Rasathanesi'nden gelen bilgilere göre 40 saniye sürdüğü öğrenildi. 40 saniye deprem uzmanları daha büyük bir depremin habercisi olabileceği duyurdu. Geçtiğimiz hafta 5 şiddetine yakın depremlerden sonra daha büyük bir deprem olacak diyen uzman bu depremin de devamını geleceğini söyledi ancak bugün artçılar meydana geldiği için korkulacak bir durum olmadığını ifade etti.

Depremin En Net Görüntüleri!



Afad Son dakika uyarısı!

AFAD: "Telefon görüşmelerinde mümkünse web tabanlı uygulamaların ve SMS'lerin tercih edilmesi önem arz ediyor."


Elazığ Depremi ölü ve yaralı var mı? 24 Ocak?

Elazığ depremi Süleyman Soylu en net açıklamayı yaptı. Soylu 4-5 binanın yıkıldığı şu an için ölen olmadığı ancak köylerden net bilgiler almayı henüz başarılmadığını söyledi. Emniyet, Jandarma tüm imkanları seferber edileceğini duyurdu. Şu an ölenlerin sayısı 5!

Kandilli Rasathanesi depremi güncelledi ancak durmuyor!



Kandilli Rasathanesi, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 20.55'te meydana gelen depremin 6.5 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Ancak bu deprem sonrası depremler durmadı. İlk olarak 4.5 artçısı geldi. Ardından Malatya 3.4 şiddetinde depremle sallandı. Şimdi Elazıp 4.2 şiddetinde bir deprem daha oldu. 

Depremler olmaya devam edecek, ancak Elazığ'da soğuk daha çok korkutuyor. ELazığ'da hava -4.3 derece. Yıkılan binalarda en kaz altında kalanlar donma riski bulunuyor. 

Süleyman Soylu açıkladı! 5 Vatandaşımız hayatını kaybetti!

İç işleri Süleyman Soylu'nun son dakika açıkladığı haberde; Biri Malatya'da 4'ü Sivrice Elazığ'da olmak üzere 5 vatandaşımız hayatını kaybetti.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR