Elçin Sangu Çarpışma’daki rolüyle büyük ters köşe yaptı

Ay Yapım’ın iddialı yeni dizisi Çarpışma, Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin en çok konuşulan konularından biri de Elçin Sangu oldu.

Elçin Sangu Çarpışma’daki rolüyle büyük ters köşe yaptı
Yayın Tarihi: 24.11.2018 11:40:00

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, İsmail Demirci, Erkan Can, Mustafa Uğurlu ve Alperen Duymaz’ın paylaştığı dizi ilk bölümüyle nefes kesti.

Dizide Kıvanç Tatlıtuğ dikkatleri üzerine çekerken, Kiralık Aşk dizisinden sonra yeniden ekranlara dönen Elçin Sangu’da çok konuşuldu.

Romantik komedideki başarısından sonra bu kez dramatik bir rolle ekrana gelen Elçin Sangu, banka müdiresi evli ve bir çocuk annesi olan Zeynep karakteriyle izleyenleri şaşırttı.

Çünkü kimse onun dram anlamında bu kadar başarılı olmasını beklemiyordu.




Sangu’nun yeni rolündeki performansına sosyal medyadan övgüler gelirken başarılı oyuncu sevenlerine de büyük bir ters köşe yapmış oldu.

Eşi ile sorunları olan ve evliliği kötü giden Zeynep’in kızını kurtarmak için çalıştığı bankadan para çalması ve kızını kaçıranlara götürdüğü sahnelerde heyecan da doruğa çıktı.

Sangu’nun başarıyla canlandırdığı Zeynep karakterinin yolu, dizinin final sahnesinde Kadir ile kesişti. Polisten kaçan Zeynep’in arabasına son sürat çarpan Kadir ve Zeynep arasında neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Elçin Sangu’yu Çarpışma’da görmekten çok memnun olan izleyiciler, Sangu’nun Zeynep karakteriyle devleşeceğini düşünüyor.

Neler olacağını, Çarpışma dizisinin nasıl ilerleyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz…
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR