Elektrikli Motosiklet: Curtiss Zeus

Daha önce Confederate olarak bilinen Curtiss Motorcycles'ın en yeni motoru tamamen elektrikli ve öfkeli.

Elektrikli Motosiklet: Curtiss Zeus
Yayın Tarihi: 17.05.2018 14:09:00

Zeus prototipi, Confederate'in önceki harika motorları Wraith ve FA-13 Combat Bomber gibi V-Twin içten yanmalı motor yerine “dünyanın ilk E-Twin” elektrik motoruna sahip.



Marka şimdi kendini elektrikli motosikletlere adadı ve gerçekten parlak bir gelecek onları bekliyor. Öncülerle aynı büyük tarza sahip olan, yeni serideki Curtiss Zeus'un yeni Elektrikli Motosikleti, gezmeyi sevenler için ideal bir motor kimliğinde.




Motor çabuk hızlanma, yol tutuşundaki yumuşak kullanım ve rahatlığın yanı sıra zahmetsiz kontrolle sürücüyü güçlü hissettiriyor.



Curtiss Motorcycles CEO'su Matt Chambers, E-Twin'ın tasarımından ve avantajlarından bahsetti. Chambers, “Curtiss modelleri, motosiklet tork üretiminde dünya lideri olan Zero'nun tamamıyla yeni bir İkiz Motor aktarma organının temeli olarak, üzerinde çok sayıda patent verdiğimiz tasarımı modüler bir mimari sistem kuruyoruz. Tümüyle yeni güç aktarma paketi, daha düşük, daha dar ve diğer iki tekerlekli EV'a üstün ağırlık yönetimi ile klasik bir oran sunuyor.” diye ekledi.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR