Elif Elmas resmen napoli’de kaç paraya satıldı Fenerbahçe ne kadar kazandı?

Napoli Elif Elmas transferini tamamladı! Fenerbahçe Eljif Elmas transferinden ne kadar kazandı? Eljif Elmas resmen Napoli'de bonservisi ne kadar belli oldu! Eljif Elmas Fenerbahçe'den rekor bonservisle transfer oldu! Bonservisi dudak uçuklattı!

Elif Elmas resmen napoli’de kaç paraya satıldı Fenerbahçe ne kadar kazandı?
Yayın Tarihi: 23.07.2019 00:23:00

Fenerbahçe'nin Makedon orta sahası, genç yetenek Eljif Elmas resmen Napoli'de! Napoli teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin kancayı taktığı 19 yaşındaki Elif Elmas Napoli'ye transfer oldu. Napoli, Eljif Elmas transferi için Fenerbahçe'yle anlaştı. Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı Avusturya kampı kadrosuna dahil etmemişti. Elif Elmas'ın bonservis bedeli de belli oldu! 

Fenerbahçe'ye 180 bin euro'ya transfer edilen Eljif Elmas, değerini tam 60'a katladı! İtalyan kulübü Napoli, Eljif Elmas için Fenerbahçe'ye servet ödeyecek! Napoli, 16 milyon euro + 1,5 milyon euro bonservis bedeli ödemesi yapacak. Fenerbahçe'nin kasası Eljif'ten gelen para ile doldu! 


ELJİF ELMAS NAPOLİ'DE FENERBAHÇE SERVET KAZANDI

19 yaşındaki orta saha oyuncusu Elif Elmas Napoli'ye transfer oldu. Fenerbahçe bu transferden 17,5 milyon euro alacak. Transfer sezonunda yaptığı transferlerle adından söz ettiren Kanarya, Elif Elmas'tan gelen 17,5 milyon euroyla kasasını doldurdu. 

UEFA'dan yaptırım tehdidi alan Fenerbahçe, kasaya gelecek sıcak parayla rahatlayacak. Başkan Ali Koç, Elif Elmas'tan gelecek 17,5 milyon euroluk kaynakla mali yapıyı daha da düze çıkarmayı planlıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR