Elimi Bırakma'da Azra öyle bir patlama yaşayacak ki Cenk kahrolacak

Trt1'in çok sevilen dizisi Elimi Bırakma dün akşam 21. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümün ardından gelen Elimi Bırakma'nın 22. bölüm fragmanı ise izleyenleri bir hayli üzdü.

Elimi Bırakma'da Azra öyle bir patlama yaşayacak ki Cenk kahrolacak
Yayın Tarihi: 17.12.2018 14:46:00

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in paylaştığı Elimi Bırakma'nın 22. bölüm fragmanında Azra'nın sözleri şok etkisi yarattı.

Azra, yaşadıklarından ve Cenk’in çevresindeki insanların ona karşı olumsuz tavırlarından dolayı  bir patlama yaşayacak.



Artık yaşadıklarına dayanamayan Azra, “Annenin bana bakışı, kız kardeşinin benden nefret edişi ve en önemlisi ne biliyor musun, senin hiç bir zaman gerçek olmayacak mutluluk masalın! Şimdi söylesene hangimizin yangını daha büyük” sözleri Cenk'e baya bir dokunacak.


Öte yandan Elimi Bırakma'nın 22. bölüm fragmanında Cenk’in biriyle dövüşüp üzerine bir de kötü halde dayak yemesi herkesi korkuttu. Anladık ki Azra ile yaşadığı bunalımdan sonra girdiği bu kavgada Cenk, fena halde hırpalanacak.

İşte 22. bölüm fragmanı:

 

Son bölümde neler yaşandı?

Mert’in davada verdiği karar, tüm dengelerin bozulmasına neden olur. Sumru elindeki kozlarını tüm acımasızlığıyla Azra’ya karşı kullanmaya başlar. Sumru’nun oyunlarının sonucunda Azra hiç olmadığı kadar zor bir kararın eşiğine gelir. Azra ve Cenk tam da mutluluğu bulmuşlarken ellerinin arasından hızla kayıp gittiğini çaresizce izlerler.

Cenk’in Azra ile yaşadığı zor günler bir yana şirkette de Azmi’nin oyunları başlar. Çelen Grup bu güne kadar ki en zor zamanlarını yaşamakta şirket neredeyse iflasın eşiğine gelmektedir. Feride Hanım bu süreçte ailesini güçlü ve ayakta tutmak için var gücüyle savaşır. Sumru Azra’yı Azmi ise Cenk’i kıskaca almıştır. Cenk Çelen hem aşkıyla hem de işiyle büyük bir sınavın eşiğindedir.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR