Elon Musk'ın Yanlışlıkla Telefon Numarasını Paylaşması Viral Mi?

Elon Musk, sosyal medyada yanlışlıkla telefon numarasını paylaştı. Telefondaki telesekreter mesajında "God of War" oyunu mesajı çıkması kafaları karıştırdı.

Elon Musk'ın Yanlışlıkla Telefon Numarasını Paylaşması Viral Mi?
Yayın Tarihi: 20.12.2017 13:23:00

Space X ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, Facebook'un sanal gerçeklik kuruluşu Oculus'un üst düzey teknoloji yöneticisi John Carmack'e cep telefonu numarasını vermek isterken, sosyal medyada yanlışlıkla telefon numarasını paylaştı. 

Numarayı arayan CNBC muhabiri Musk'ın telefonundaki telesekreter mesajında popüler PlayStation oyunu "God of War" göndermesi olduğunu açıkladı. Mesajda "Tanrılar sayesinde başardın. Bir şekilde bana ulaştın. Sana tebrik ve saygılarımı sunuyorum." dendiği belirtildi.

Musk'ın, bilgisayar oyunları konusunda efsane ismi olan Carmack'a telefonunu göndermek istemesi ve God of War mesajı akıllara viral tartışmasını getirdi.


Doom ve Quake gibi dönemin efsane oyunlarını geliştiren şirketin beyni olan Carmack, Software şirketini kurmasıyla ön plana çıkan bir isim. Carmack, 2013 yılında Oculus'a geçmiş ve 1 sene sonra Facebook şirketi 2.3 milyar dolara satın almasına rağmen görevinde kalmıştı.

İlginç bir ayrıntı daha, Elon Musk'ın teknoloji dünyasına girişi 12 yaşındayken bir dergi için 500 dolar karşılığında tasarladığı Blaster isimli bilgisayar oyunuyla başlıyor.

Olay fena halde PR çalışması kokuyor gibi ne dersiniz?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR