Emekli Başına 30.000 TL Ödeme! PTT ve Ziraat Bankası emeklilere müjde verdi!

Emekli Başına 30.000 TL Ödeme! PTT ve Ziraat Bankası emeklilere müjde verdi! 

Emekli Başına 30.000 TL Ödeme! PTT ve Ziraat Bankası emeklilere müjde verdi!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 10:47:00

PTT ve Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanyada 30.000 TL'ye kadar yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldığı ve ekim ayı sonuna kadar devam edeceği duyuruldu. PTT ve Ziraat Bankası emekli maaşı hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit ödeme alacak olan tüm bireysel emeklilik nakit ihtiyacı olması durumunda 30.000 TL ihtiyaç kredisi ödemesi vereceğini açıkladı.

PTT üzerinden bu Kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız PTT maaşınızı almak istiyor ve emekli maaşınızı PTT'ye taşıdıktan sonra sizlere Kredi imkanı sağlıyor. PTT üzerinden emekli maaşı alan ve daha önce Kredi kullanan kişilerde yine tekrardan 30.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesinden faydalanabilir ve başvurularını gerçekleştirebilmektedir. PTT üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunu Cep telefonunuz üzerinden sms ile yapmak için PTT yazıp boşluk bırakıp 11 haneli kimlik numaranızı da yazdıktan sonra 30-50 numarasına mesaj göndermeniz gerekiyor.

Ziraat Bankası emekli kredisi 30.000 TL kullanabilmeniz için de maaşınızın Ziraat Bankası üzerinde olması ve daha önce kredi kartı veya Kredi kullanmış olmanız gerekmektedir. Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alıp daha önce hiçbir şekilde kredi ve kredi kartı kullanmayan vatandaşlar daha yüksek limitlerde kredi almak için en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek bireysel temsilci üzerinden emekli kredisi kullanabilir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR