Emekli başına ödeme: 2-50 bin TL arası, Maaşınıza göre nakit ödeme alın!

SON DAKİKA: Emekli başına ödeme: 2-50 bin TL arası, Maaşınıza göre nakit ödeme alın! detayları haberimizde öğrenin!

Emekli başına ödeme: 2-50 bin TL arası, Maaşınıza göre nakit ödeme alın!
Yayın Tarihi: 14.10.2023 11:30:00

2000 TL ve 50.000 TL arasında maaşınıza göre nakit kredi imkânından faydalanmak isteyen vatandaşlara duyuru paylaşıldı. Devlet destekli olarak verilecek bu kampanyalarda Garanti Bankası Denizbank ve İş Bankası öne çıkıyor. 50.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacı olan tüm emekliler için başlatılan Bu kampanyada 3 ay ertelemeli olarak ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve düşük faizlerle bu kredileri hemen aynı gün içinde hesabınıza yatırarak alabileceksiniz.

GARANTİ BBVA BANKASI EMEKLİYE ÖDEME YAPACAK

Garanti Bankası yapmış olduğu açıklamada özellikle ihtiyaç kredisi kullanacak olan emeklilerin kendi bankasından maaş almaları halinde ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabileceklerini açıkladı. Garanti Bankası yapmış olduğu açıklama sonrasında ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşları için belirli şartlara göre hızlı bir şekilde Kredi ödemelerini gerçekleştireceğini ve nakit kredi kullanmak için bu bankalar üzerinden internet bankacılığını kullanarak da emekli kredisi kullanabileceğiniz duyurdu.

İŞ BANKASI VE DENİZBANK AYNI GÜN ONAYLIYOR

İş Bankası ve Denizbank gibi bankalar üzerinden de emekli maaşı alan vatandaşlar banka şubelerine giderek emekli maaşını bu bankaları taşımaları halinde bankaların vermiş olduğu promosyon haricinde sizler için hazırlanan 50.000 TL'ye kadar maaşınıza göre nakit kredi ödemesinden de gelir belgesiz olarak faydalanabilirsiniz. 2 banka üzerinden de emekli maaşı alan vatandaşlar daha önce kredi kullandıysa ve düzenli ödemeler gerçekleştirdiyse bankaların mobil uygulamalarına girerek buralardan daha ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirebiliyor ve internet üzerinden kullanabilecekleri bu kredilerle hemen aynı gün içinde işlem yapabiliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR