Emekli Bayram İkramiyesi ve Haziran Ayı Maaş Ödemeleri Bayrama Özel Erken Yapılacak

Emekli Bayram İkramiyesi ve Haziran Ayı Maaş Ödemeleri Bayrama Özel Erken Yapılacak

Emekli Bayram İkramiyesi ve Haziran Ayı Maaş Ödemeleri Bayrama Özel Erken Yapılacak
Yayın Tarihi: 13.06.2023 19:27:00

Emekli vatandaşlar, uzun süredir bekledikleri zam haberlerinin ardından bir sürpriz daha yaşadılar. Emeklilere, bayram öncesi sürpriz bir ödeme müjdesi geldi. Emekli promosyonlarına ek olarak Kurban Bayramı ikramiyesi, miktarı 2 kat artırılarak 4.000 TL olarak belirlendi. Bu haberi sevinçle karşılayan emekliler, şimdi de bayram ikramiyesinin ne zaman ödeneceğini merakla bekliyorlar. Bağ-Kur, SSK, 4C ve EYT emeklilerinin tamamına ödenecek olan bu ikramiye ödemesi için tarihler açıklandı.

Haziran ayında emekli maaşlarının bayram öncesi ödeneceği konusu da araştırılan bir konuydu. Bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sevindirici bir haber geldi. Erdoğan, zamla birlikte bayram ikramiyesi ve Haziran ayı maaş ödemelerinin tarihlerini duyurdu. Ödemelerin tahsis numarasına göre 15 Haziran ile 20 Haziran tarihleri arasında yapılacağını belirtti. Bu şekilde emekli vatandaşlar, hem maaşlarını hem de ikramiyelerini bayram öncesinde hesaplarında görebilecekler. Bayram ikramiyesi miktarı ise henüz netleşmemiş olup, önümüzdeki günlerde duyurulması beklenmektedir, çünkü bayrama kısa bir süre kalmıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte emekli vatandaşlar, bayram öncesi maaş ve ikramiye ödemelerinin tarihlerinin öne çekildiğini öğrenmişlerdir. 15 milyon emekli vatandaş, tahsis numaralarına göre belirlenen tarihlerde ödemelerini alabileceklerdir. Ancak bayram ikramiyesi miktarı henüz netleşmemiştir ve ilerleyen günlerde açıklanması beklenmektedir.

Emekli vatandaşlara yönelik bayram öncesi sürpriz bir ödeme duyurusu yapılmıştır. Kurban Bayramı ikramiyesi ve Haziran ayı maaş ödemeleri, tahsis numaralarına göre 15-20 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır. Bayram ikramiyesi miktarı henüz belirlenmemiştir, ancak yakın zamanda açıklanması beklenmektedir. Bu ödemeler, emekli vatandaşların bayrama rahat bir şekilde girmelerini sağlayacak ve sevinçle karşılanacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR