Emekli İçin Kredi Haberi: PTT ve Aktif Bank İşbirliğiyle İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı

Emekli İçin Kredi Haberi: PTT ve Aktif Bank İşbirliğiyle İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı

Emekli İçin Kredi Haberi: PTT ve Aktif Bank İşbirliğiyle İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı
Yayın Tarihi: 2.06.2023 08:32:00

PTT, vatandaşlara yönelik ihtiyaç kredisi kampanyasıyla kolaylık sağlıyor. PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya, 36 ay vadeli kredilerle vatandaşlara finansal destek sunuyor. Başvuruları kolaylaştırmak için PTT şubeleri veya SMS yoluyla başvuru yapabilirsiniz.

PTT İhtiyaç Kredisi kampanyasına başvurmak için en yakın PTT şubesine gitmeniz yeterlidir. Kimlik belgenizle birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, PTT üzerinden SMS yoluyla da başvurunuzu yapabilirsiniz. "PTT" yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı yazarak 3050'ye mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Başvurunuz kısa sürede incelenecek ve sonuç cep telefonunuza bildirilecektir.

PTT İhtiyaç Kredisi kampanyasında, 36 aya kadar vadeli krediler sunulmaktadır. Kredi tutarı ve vade süresini belirlemek için gelir belgenizi başvurunuz esnasında yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Kampanya dahilinde sunulan kredilerin faiz oranları oldukça avantajlıdır ve ödemelerde 3 ay erteleme seçeneği sunulmaktadır.

PTT İhtiyaç Kredisi başvuruları Aktif Bank tarafından değerlendirilmekte ve onaylanması durumunda kredi tutarı hesabınıza hızlı bir şekilde yatırılmaktadır. Başvuru sonucu size SMS yoluyla bildirilecektir. Olumlu bir sonuç almanız halinde, kredi tutarı 5 dakika içinde hesabınıza geçirilecektir.

PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası, vatandaşlara kolay başvuru ve hızlı kredi onay süreciyle finansal destek sağlamaktadır. Bu kampanya sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılamak için avantajlı faiz oranlarıyla ve uygun vade seçenekleriyle kredi kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR