Emekli ister "Halkbank" yapar! Emekliye yeni bir limit ve 100.000 TL ödeme başlıyor!

Emekli ister "Halkbank" yapar! Emekliye yeni bir limit ve 100.000 TL ödeme başlıyor! 

Emekli ister "Halkbank" yapar! Emekliye yeni bir limit ve 100.000 TL ödeme başlıyor!
Yayın Tarihi: 30.11.2023 11:48:00

Halkbank tarafından başlatılan yeni kampanyada emekli maaşlarını bankalardan alan kişilere 100 bin TL ödeme olacağı kesinleşti. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda emekli maaş hesaplarınız üzerinden bu ödemeleri alabilecek ve nakit kampanyasına katılabileceksiniz. Emekli maaş hesaplarına yapılacak olan bu ödemelerde kredi notu ve kredi sicili önemli olmaktadır. Emekli olup icralık bir durumunuz yoksa, kredi notunuz düşük olsa bile kredi alacaksınız. Ancak bu krediler bankanın belirlediği limitlerde olmaktadır.

Ay sonuna kadar başvurun! 

Halkbank yaptığı yeni kampanyada başvuru yapacak olan kişilere Ay sonuna kadar başvuru imkanı sağlamaktadır. Kredi alacak kişiler banka müşterisi olması halinde internet üzerinden de ön onay alabilirler. Halkbank mobil uygulamasına giriş yapabilir ve bu bankadan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Halkbank yaptığı yeni kredi kampanyası ile birlikte, Başvuru yapacak olan tüm emeklilere 100 bin tl 24 ay vadee kredi vermektedir. Bu kredilerde isteyen emekliler borçlarını da kapatabileceklerdir. 

Emekliye ek ödeme

Emekli maaşlarını alan kişilere ayrıca bankalardan ek ödeme olacak. Banka üzerinden nakit ihtiyacınızın olması durumunda emekli maaş hesaplarınıza göre kredi ödemeleri gerçekleşmektedir. Ayrıca maaş taşıması yaptığınızda banka 5000 TL'ye kadar da kredi imkanı sağlamaktadır. Bu kredilerde şartlara uygun olanlar aynı gün içinde destek alacaklardır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR