Emekli Kredisi Almak İsteyenlere, Garanti Bankası Üzerinden Yeni Duyuru Var!

Emekli Kredisi Almak İsteyenlere, Garanti Bankası Üzerinden Yeni Duyuru Var!

Emekli Kredisi Almak İsteyenlere, Garanti Bankası Üzerinden Yeni Duyuru Var!
Yayın Tarihi: 23.09.2023 22:16:00

Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu açıklama ile emekli maaşlarını düşük faizlerle değerlendirmek isteyenlere özel bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya kapsamında emekliler, istedikleri zaman kredi başvurularını gerçekleştirerek borçlarını ödeyebilecekler.

Garanti Bankası Emekli Kredisi, 10 bin TL'den başlayan limitlerle sunulmaktadır ve 100 bin TL'ye kadar gelir belgesi gerekmeksizin verilmektedir. 100 bin TL üzeri kredi taleplerinde gelir belgesi istenir ve gelir durumuna göre kredi limiti belirlenir. Emekli maaşı alan kişiler, istedikleri kredi limitine uygun olarak banka şubesine başvurarak düşük faizli kredilerden yararlanabilirler. Garanti Bankası Emekli Kredisi başvurusu, tüm emeklilere açıktır ve diğer bankalara göre daha düşük faiz oranları sunulmaktadır. Başvurular sonucunda uygun şartları taşıyan kişiler, kredi başvurularının hemen sonuçlanmasını bekleyebilirler.

Garanti Bankası Emekli Kredisi kampanyasına katılmak isteyen emeklilerin öncelikle maaşlarını Garanti Bankası'na taşıma işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Maaş taşıma işlemi Garanti Bankası üzerinden tamamlandığında, ihtiyaç kredisi başvurusu hemen yapılabilmekte ve aynı gün içinde kredi kullanımı sağlanmaktadır. Bu kampanya ile Garanti Bankası, emeklilere uygun faiz oranları ve hızlı işlem avantajı sunarak finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR