Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek 100.000 TL ödeme alın

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek 100.000 TL ödeme alın

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek 100.000 TL ödeme alın
Yayın Tarihi: 4.11.2023 19:45:00

100.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesinden faydalanacak olan kişilere PTT ve Garanti Bankası ile birlikte yeni kampanya başlatan DenizBank emekli kredisi ödemesi vereceğini açıkladı. 3 banka üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirerek 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz bu kampanya sizlere uygun faiz oranları ile birlikte ödemeler verirken nakit kredi ödemesi gerçekleştirecek olan kişiler son dakika olarak 24 ay vadeli bu kredi kampanyaları da maaş müşterileri olmaları durumunda katılabilecek. 100.000 TL'ye kadar kullanmış olduğunuz krediler de aynı zamanda diğer bankalardaki olan kredi ve kart borçlarınızı ödeyerek de rahat bir nefes alabilecek ve emekli maaşınız ile kullanmış olduğunuz bu kredilerde ilk taksit ödemesini 90 gün erteleyeceksiniz.

PTT üzerinden başlatılan kampanyada emekli maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız kredi puanınız düşük olsa bile sizlere kredi ödemesi verilir ve kredi puanı düşük olan tüm vatandaşlar bu Kredi ödemelerinden faydalanabilir. PTT bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında en yakın banka şubesine giderek kimlikleri ile birlikte Kredi kullanacak olan kişilere ve aynı zamanda sms ile başvuru yapacak olan kişilere ödeme vermektedir.

Denizbank veya Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı alıyorsanız bu bankadan da emekli krediniz hazır. 2 banka tarafından başvuru gerçekleştirerek emekli maaş hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunu internet sitesinden internet bankacılığından veya banka şubesi üzerinden yapabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR