Emekli maaş hesapları üzerinden 3 kamu Bankası tarafından 50.000 TL ödeme Bugün başladı

Emekli maaş hesapları üzerinden 3 kamu Bankası tarafından 50.000 TL ödeme Bugün başladı

Emekli maaş hesapları üzerinden 3 kamu Bankası tarafından 50.000 TL ödeme Bugün başladı
Yayın Tarihi: 17.05.2023 20:17:00

Emeklilere müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilecek olan kampanyalarda 50.000 TL'ye kadar ödeme almak isteyen tüm vatandaşlara 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi ödemesi hızlı bir şekilde ödeneceği açıklandı.
 
Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden bireysel tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ve bu kredileri hemen aynı gün içinde kendi hesaplarına yatırabilecekleri bir kampanya açıklandı. 3 kamu Bankası üzerinden de ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank mobil uygulaması üzerinden de 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisi alabilecekleri bir kampanya hazırlandı.
 
Emekli maaşınızı eğer kamu bankaları üzerinden alıyorsanız ve daha önce bu bankalar üzerinden kredi kullanıp düzenli ödemeler yaparak bireysel tüketici kredisi kullanmış olmanız durumunda sizlere tekrardan gelir belgesiz olarak 50.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanı sağlanacağı açıklandı. 50.000 TL en yüksek limit olarak verilirken daha yüksek limitlerde de bireysel kredi kullanacak olan kişilerin banka borçları olmaması ve banka kredi puanı yüksek olması durumunda banka üzerinden ihtiyaç kredisi ve dilerse de borç kapatma kredisi ödemeleri verilmektedir.
 
Ziraat Bankası ve diğer tüm kamu bankaları üzerinden almış olduğunuz bireysel tüketici kredisi kampanyasından faydalanacak olan vatandaşların banka şartlarına uygun olmaları durumunda aynı zamanda maaşlarını ilk defa taşımaları ile birlikte Kredi ödemeleri verilecek ve kredi ödemeleri ile birlikte de ₺5.000'ye varan emekli promosyonundan da faydalanabileceksiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden yapılacak olan başvurular sadece internet bankacılığı uygulamaları üzerinden değil ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin hemen aynı gün içinde işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bir diğer kampanyada vatandaşlar tarafından borç kapatma Kredisi olarak bilinmektedir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR