Emekli Maaşı 7500 TL ve Üzerinde Olan Vatandaşlara 7500 TL Karşılıksız Ödeme Verilecek!

Bankalar emekli vatandaşları ikna etmek ve kendi bankalarını tercih ettirebilmek adına adeta kıyasıya bir yarış içine girmiş durumda.

Emekli Maaşı 7500 TL ve Üzerinde Olan Vatandaşlara 7500 TL Karşılıksız Ödeme Verilecek!
Yayın Tarihi: 31.05.2023 13:33:00

Emekli maaşlarıyla ilgili her geçen gün bir başka bankadan promosyon müjdesi veriliyor. Son dakika müjdesi ise Yapıkredi'den geldi. 7.500 TL ve üzeri maaş alan tüm emekliler için değişen tutarlarda karşılıksız promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Peki Yapıkredi emeklilere ne kadar promosyon ödemesi yapıyor? Yapıkredi'den emekli vatandaşlara 7.500 TL tutarında karşılıksız ödeme müjdesinin tüm detayları haberimizde sizlerle...

Yapı Kredi Bankası, emekli maaşını kendi bankasından alan emekli müşterilerine özel yeni promosyon müjdesini duyurdu. Banka tarafından yapılan duyuru ile promosyon kampanyasının süresinin uzatıldığı ve başvuruların devam ettiği aktarıldı. Böylece, emekli maaşı 7.500 TL ve üzerinde olan tüm emekliler Yapıkredi'nin promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Acil nakit ihtiyacı çeken emeklilere özel olarak duyurulan promosyon kampanyaları ile anında nakit ödemeyi cebinize alabilirsiniz. 

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMSOYON KAMPANYASI

31 Haziran 2023 tarihine kadar SGK emekli aylığını 3 yıl süreyle Yapı Kredi bankasından alma sözü veren tüm emekli müşteriler, Yapıkredi bankasından 8.500 TL'ye kadar karşılıksız promosyon ödemesi alma fırsatından yararlanabilecekler. Promosyon Taahhütnamesinin imzalanmasıyla birlikte başkaca bir şart aranmaksızın 4,500 TL, 5.250 TL, 7.500 TL ve 8,500 TL tutarlarında promosyon ödemesinden yararlanılabilecek.

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ise 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 250 TL ek nakit ödül ödenir.


7.500 TL İLA 8500 TL KARŞILIKSIZ ÖDEME

Kampanyadan 30 Nisan 2023 tarihi itibariyle Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.

8.500 TL’ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve Yapı Kredi Şubeleri aracılığı ile yapılabilmektedir.

Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır.

Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon/ek nakit ödül tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapılır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR