Emekli maaşı alanlar: 6 bin 800 TL ödemeler bu hafta SON!

Emekli maaşı alanlar: 6 bin 800 TL ödemeler bu hafta SON!

Emekli maaşı alanlar: 6 bin 800 TL ödemeler bu hafta SON!
Yayın Tarihi: 7.11.2023 21:15:00

Emekliler için büyük bir fırsat kapınızı çalıyor! Vakıfbank, emekli maaş alan vatandaşlara özel olarak tasarlanmış 6.800 TL ek ödeme fırsatı sunuyor. Bu kampanya, emeklilerin ekonomik rahatlamasına destek olacak ve nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamalarını sağlayacak. İşte bu özel kampanyanın başvuru ve şartları:

6.800 TL ek ödeme fırsatından yararlanmak isteyen emekliler, başvurularını sadece Vakıfbank aracılığıyla gerçekleştirebilirler. Vakıfbank'ın sunduğu bu özel kampanya sayesinde nakit ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılayabilir ve finansal rahatlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Başvurularınızı hemen aynı gün içinde tamamlayabilir ve Vakıfbank'ın kullanıcı dostu mobil uygulaması ile işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya kapsamında nakit kredi kullanmak isteyen emeklilere hızlı bir çözüm sunuluyor. Başvuru sonrası aynı gün içinde kredi hizmeti alabilirsiniz. Üstelik, başvuranlara 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği sunulmaktadır. Ancak unutmayın ki nakit kredi için emekli maaşınızın Vakıfbank üzerinden alınmış olması gerekmektedir.

6.800 TL ek ödeme, sadece düzenli Vakıfbank müşterilerine sunuluyor. Eğer daha yüksek bir kredi ihtiyacınız varsa, banka size destek olacaktır. Acil nakit ihtiyaçlarınız için Vakıfbank şubelerine giderek bankanın bireysel temsilcisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Başvurularınızı gerçekleştirdikten sonra 3 ay ertelemeli olarak bu kredi kampanyasına katılabilir ve aynı gün içinde ihtiyaç kredinizi alabilirsiniz. İşlemler, uygun faiz oranlarıyla hızlı bir şekilde tamamlanır. Kredi notu ve faiz oranları hakkındaki detayları Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden 7 gün 24 saat boyunca öğrenebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR