Emekli maaşı alanlar için bugün sabah 07'de bir açıklama oldu! Ek ödeme verileceği kesinleşti! Müjdeler geldi...

Emekli maaşı alanlar için bugün sabah 07'de bir açıklama oldu! Ek ödeme verileceği kesinleşti! Müjdeler geldi...

Emekli maaşı alanlar için bugün sabah 07'de bir açıklama oldu! Ek ödeme verileceği kesinleşti! Müjdeler geldi...
Yayın Tarihi: 10.07.2023 07:56:00

Emekli maaşı alan kişiler için yapılan yeni duyuru önemli. Bankalar emekli maaşı alan kişilere yeni destek vereceğini açıkladı. Limitleri kişilerin aldıkları emekli maaşlarına göre belirlenecek ve bu ödemeler hemen hesaplara yatacaktır. Emekli maaşı alan kişilere Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank yeni ödemeler vermek için kolları sıvadı. Detayları haberimizde...

Emekli maaşlarına gelen yüzde 25 zam sonrasında emekli olan kişiler bu zammın yeterli olmayacağını düşünüp, acil para ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların kampanyalarına bakmaktadırlar. Nakit isteyen emekliler için devlet destekli yeni kampanyalar gündeme bomba gibi düştü. Emekli maaşı alan kişiler bu sabahtan sonra emekli maaş müşterisi olduğu bankaya giderek işlem yapacak ve bu emekli ödemeleri ile ilgili hemen işlem yapacaktır. 

SSK ve Bağkur emeklisi ile özellikle EYT ile emekli olan kişilerde emekli maaş hesapları üzerinden kamu bankalarından hemn ihtiyaç kredisi hem de 5000 TL emekli promosyonu almadıysa bu promosyonu alacaklardır. Başvuru yapacak olan emekliler ise bu bankadan emekli maaşı alması gerekmektedir. 10 Temmuz itibariyle başlayacak olan emekli ödemeleri, en düşük faizlerle vatandaşlara sunulmaktadır. 50000 TL'ye kadar emekli kredisi alacak kişiler, 36 ay vade ile işlem yapabileceklerdir. 24 ay vade ile 100.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. 12 ay vadeli ise 100.000 TL üzerindeki kredilerde işlem yapılmaktadır. Ödeme gücünüze göre bu işlemleri kolay bir şekilde yapmanız mümkündür. 

BAŞVURU EMEKLİLER İÇİN! 

Emekli maaşı alan kişiler, başvuru yapacaksa bankaya gitmeden hemen işlem yapabileceklerdir. Emekli maaş hesabınıza göre işlem yapmak istiyorsanız, başvurunuzu hemen hesaplara atmak için internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası ve Diğer 2 kamu bankası tarafından başlatılan bu kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişiler banka şubelerine gitmeden de kredi ödemesi alabileceklerdir. Başvuru yapmak için en yakın banka şubesine giderek de kredi alabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra kredi puanı önemli olacağı için banka sizin TC kimlik numaranızdan ne kadar onay alacağınızı söyleyecektir. Kredi puanı düşük olan kişilerden banka kefil isteyebilir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR