Emekli maaşı alanlar için duyuru: Maaş alan emekliye "Maaşın 10 katı" ödeme olacak

Emekli maaşı alanlar için duyuru: Maaş alan emekliye "Maaşın 10 katı" ödeme olacak

Emekli maaşı alanlar için duyuru: Maaş alan emekliye "Maaşın 10 katı" ödeme olacak
Yayın Tarihi: 21.10.2023 12:45:00

Emekli maaşı alanlar için yapılan yeni son dakika duyuruda, Maaşınızın 10 katına kadar düşük faizli nakit ödeme verileceği duyuruldu. Aldığınız emekli maaşına göre verilecek bu nakit kampanyası, emekli kredisi politikalarına uygun olarak tüm emekliler için verilecektir. 7500 TL maaş alan birisi 75000 TL'ye kadar nakit kullanabilecektir. 75000 TL nakit kullandıktan sonra başvuru yapacak olan kişiler, 3 ay ertelemeli ve 24 ay vadeye kadar kredi verilmektedir. Başvuru yapmak için ise sizlere sadece Ziraat bankası destek olacaktır. Ziraat bankası üzerinden başvuru yapacak olan kişilerin ise bu bankada hesabı olması ve emekli maaşı bu bankada olması gerekmektedir. 

ZİRAAT BANKASI KREDİ KAMPANYASI 

Ziraat Bankası yaptığı yeni kredi kampanyası ile birlikte 75 bin TL'ye kadar nakit kredi ödemesi vereceğini duyurdu. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi notu ve faiz oranları bu bankada düşük olacak. 

Emekli maaşınızı aldığınız banka üzerinden işlem yapacaksınız. Eğer maaşınız 7500 TL üzerinde ise ve mesela 10.000 TL maaş alıyorsanız 100 bin TL kredi alacaksınız. 100 bin TL üzerinde kredi alacak kişiler ise 12 ay vadeye kadar ödeme yapacağı için bu kredi limitleri 100 bin TL olarak bilinmektedir. 

Ziraat bankası kredi başvurusu yapmak için emekli maaşınızın olduğu şubeye gidebilirsiniz. Ayrıca bankaya gitmeden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden internet şifresi alabilir ve bu şifre ile birlikte kredi kullanabilirsiniz.  Ziraat bankası yaptığı emekli kredisi kampanyası ile sadece ihtiyaçlarınıza değil ayrıca banka müşterisi olan kişilere de borç kapatma kredisi imkanı sağlamaktadır. Diğer bankalarda olan tüm banka kredi ve kredi kartı borçlarınızı tek çatı altında toplamak istiyorsanız, Emekli maaş hesabınız ile borç transfer kredisi kullanabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR