Emekli maaşı olan dikkat! 2 kamu bankası hesabınıza ödeme yapacak! 10 bin TL olacak

Emekli maaşı olan dikkat! 2 kamu bankası hesabınıza ödeme yapacak! 10 bin TL olacak

Emekli maaşı olan dikkat! 2 kamu bankası hesabınıza ödeme yapacak! 10 bin TL olacak
Yayın Tarihi: 19.10.2023 20:15:00

2 Kamu Bankası tarafından emekli maaşı alan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanyada 10.000 TL'ye kadar yeni bir nakit ödemesi verilecek ve bu ödemeler en düşük faizlerle vatandaşların emekli hesaplarına yatırılacaktır. Ziraat Bankası ile birlikte Vakıfbank tarafından başlatılan Bu kampanyada kamu bankaları üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabınız ile birlikte nakit ihtiyacınızı hızlı bir şekilde giderebilecek ve dilediğiniz zaman başvurunuzu gerçekleştirerek bu banka üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmanıza olanak sağlanacaktır.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank devlet bankası olmasından ötürü emekli olan vatandaşların tercih etmiş olduğu bankaların başında gelmektedir. Ziraat Bankası ve Vakıfbank yapmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte emekli olan vatandaşların daha önce krediler veya kredi kartı kullanıp düzenli ödemeler yapmış olmaları durumunda Kredi işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirecek ve nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere 10.000 TL ödeme aynı dakika içerisinde ödeyecektir.

2 Kamu Bankası üzerinden emekli maaşı almayan vatandaşlar için de gerçekleştirilecek olan bu Kredi kampanyasında nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşların maaş taşıma işlemleri sonrasında sadece 10.000 TL değil daha yüksek limitlerde de bireysel kredi kullanabileceği haberi verildi ve bu krediler ile birlikte de nakit ihtiyacı olması durumunda işlemler hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi diğer KAMU Bankası olan Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlarda kendi banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte kredi alabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR