Emekli maaşına 15 bin TL'ye kadar ödeme, Resmi olarak açıklandı

Emekli maaşına 15 bin TL'ye kadar ödeme, Resmi olarak açıklandı

Emekli maaşına 15 bin TL'ye kadar ödeme, Resmi olarak açıklandı
Yayın Tarihi: 1.08.2023 10:28:00

Emekli maaşı hesabınız üzerinden 15500 TL'ye kadar ödeme alabileceğiniz bir kampanya başladı. 1 Ağustos tarihi itibariyle başlayan bu Kredi kampanyasında Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar başvurularını gerçekleştirerek bireysel tüketici kredisi kullanabilecekler ve bu kredileri istedikleri zaman hesaplarına yatırarak öğrenebilecekler. emekli maaş hesabınız üzerinden 15.500 TL ödeme almak istiyorsunuz kamu bankaları üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabınız ile birlikte bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak istediğiniz zaman ödeme alabilirsiniz. 
 
Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekliler için yapmış olduğu bu Kredi kampanyasında nakit ihtiyacı olan tüm emeklileri hemen aynı gün içinde ödeme imkanını internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirmektedir. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerindeki hesabınız aracılığı ile birlikte bir mobil uygulama şifresi alarak başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve mobil uygulama şifreniz ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz.
 
Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı hesabınız üzerinden alacağınız 36 ay vadeli 15.500 TL ödeme için ynı zamanda sizlere düşük faizlerle de işlem yapılarak bireysel kredi kullandırılacak ve bu bireysel krediler hesaplarınıza yatırılarak istediğiniz zaman kullanıma açılacaktır. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı hesabınız üzerinden yapacağınız Kredi başvurularında 15.500 TL ödeme almak istiyorsanız başvurunuzu istediğiniz zaman hesabınıza yatırarak kullanabilecek nakit ihtiyacınızı da bu şekilde giderebileceksiniz. 70 yaşına kadar olan tüm emeklilerin başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda başvurularını İnternet bankacılığı internet sitesi ve banka şubeleri üzerinden yapabileceğini söylemek isteriz.
 
Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşı alan vatandaşlara aynı zamanda devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak da bireysel kredi kullandırmaktadır.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR