Emekli Maaşını Bu Bankaya Getirenlere 100 Bin TL Faizsiz Kredi

Emekli maaşını bu bankaya getirenlere 100 bin TL Faizsiz kredi. Bugün duyurulan ilanda Emekli maaşını bu bankaya getirenlere 100 bin TL Faizsiz kredi verilecek. Hangi banka emeklilere 100 bin TL Faizsiz kredi veriyor.

Emekli Maaşını Bu Bankaya Getirenlere 100 Bin TL Faizsiz Kredi
Yayın Tarihi: 16.01.2020 17:30:00

Emekli maaşımı hangi bankaya taşırsam kredi alırım? Emekliye kredi veren bankalar hangileridir? Emekli maaşına özel kredi kampanyaları var mı? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. Emekli olan vatandaşlarımız için bankalar daha uygun kampanyalar yapmaktadırlar. Emekli maaşına göre kredi başvurusu yaptığınızda bankalar sizin kredi notunuza bakmadan kredi verebilirler. Bu yüzden maaş aldığınız banka çok önemlidir.

Eğer maaş aldığınız bankadan kredi alamıyorsanız maaş taşıma işlemleri yapabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda hangi bankadan daha kolay emekli kredisi alınabilir bunun bilgisini vereceğiz. 

Emekli Kredisi Veren Bankalar 2020

Emeklilere bankalar genel olarak ihtiyaç kredileri vermektedirler. Bu ihtiyaç kredilerinde borç transfer kredisi, bayram kredisi, tadilat kredisi, düğün sünnet kredisi, tatil kredisi gibi kategoriler vardır. Sizlerde bu kredileri almak istiyorsanız emekli maaşınızı aldığınız bankadan başvuru yapmanız gerekmektedir. Bankalar bir başka bankadan emekli maaşı alan müşterilere genel olarak kredi çalışması yapmamaktadır. Bunun için maaşınızın hangi bankada olduğu önemlidir. Şimdi sizlere aşağıda vereceğimiz bankaların daha çok emekli kredisi veren bankalar olduğunu söylemek istiyoruz. İhtiyaç kredisi haricinde gelirinizin olması durumunda konut kredisi, taşıt kredisi, ipotekli kredi gibi yüksek limitli kredilerin de başvurusunu yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası Emekliye Kredi 

Emekli bankası dediğimiz zaman aklımıza ilk olarak Ziraat Bankası gelmektedir. Kamu bankası olmasından dolayı hızlı kredi başvurusu yapacağınız bu bankadan %0.99 faiz oranı ile emekli kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Bu kredi başvurusunda 100.000 TL ihtiyaç kredisi limiti belirlenip, 60 ay vadeye kadar başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Başvuru için banka şubelerine gitmeniz gerekiyor. Emekli maaşınız bu bankada değilse banka maaş taşıma işlemleri sonrasında kredi alabilirsiniz. 

Vakıfbank Emekli Kredisi


Vakıfbank üzerinden emekli kredisi alacaksanız, kredi başvurusu için bu bankadan maaş almanız gerekiyor. Emekli maaşınıza göre verilen bu kredilerde üst limit 125.000 TL olarak bilinmektedir. Maaşınızın 22 katına kadar 60 ay vadeli krediniz hazır olacaktır. Kredi notu düşük olan, sıfır olan emekliler bu kredileri kullanabilirler. Başvurular maaş aldığınız banka şubesinden yapılmaktadır. Eğer bu bankada maaş müşterisi değilseniz kredi başvurusu yaptığınızda ilk olarak 15 katına kadar kredi alırsınız. Maaş hesabı bankaya düştükten sonra da 7 katını kullanabilirsiniz. 

Halkbank Emekli Kredisi

Mutlu emekli kredisi başvurusu için Halkbank şubelerine gidebilirsiniz. Halkbank üzerinden emekli maaşı alan müşteriler %0.99 faiz oranı ile emekli kredisi başvurusu yapabilirler. 100.000 TL’ye kadar verilen bu kredilerde ayrıca başvuru için internet sitesi üzerinden de işlem yapabilirsiniz. İnternet veya SMS ile kredi başvurusu yapacaksanız bu kredi limiti 15.000 TL ile sınırlıdır. Bu yüzden banka şubelerinden daha uygun kredi başvurusu yapmanız mümkündür. 

Denizbank Emekli Kredisi

Denizbank emekli maaşını taşıyan tüm müşterilerine 65.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi vermektedir. Sizde bu bankadan kredi alacaksanız banka şubesine emekli maaşınızı taşımayı istediğinizi ve diğer banka borçlarımı kapatmak istediğinizi söylemeniz yeterlidir. Kişilerin kredi skoruna göre faiz oranı uygulanan bu sistemde banka 60 ay vadeye kadar kredi başvurusu imkanı vermektedir. Denizbank emekliler için ayrıca tüm kredi ve kredi kartları borçlarını kapatan bir borç kapatma kredisi imkanı da vermektedir. Emekli kredisi için sms veya internet üzerinden başvuru bulunmamaktadır. Direk banka şubelerinden kredi başvurusunu yapabilirsiniz.

İş Bankası Emekli Kredisi 

İş Bankası üzerinden emekli kredisi alacak olan kişiler maaşlarını bu bankaya taşıdıklarında 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirler.  Başvuru sonrasında onay alırsanız 0.99 faiz oranına kadar kredinizi kullanabilirsiniz. Maaş taşıma işlemleri sonucunda hemen kredinizi banka onaylayacak ve hemen hesabınıza atacaktır. Bu krediler için banka şubeleri dışında bir emekli kredisi başvuru yöntemi yoktur. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR