Emekli Maaşını Denizbank'tan Alanlar Para Sıkıntısı Çekmeyecek! 30.000 TL'ye Kadar İstediğiniz Zaman Alabileceksiniz

Emekli Maaşını Denizbank'tan Alanlar Para Sıkıntısı Çekmeyecek! 30.000 TL'ye Kadar İstediğiniz Zaman Alabileceksiniz

Emekli Maaşını Denizbank'tan Alanlar Para Sıkıntısı Çekmeyecek! 30.000 TL'ye Kadar İstediğiniz Zaman Alabileceksiniz
Yayın Tarihi: 3.08.2023 10:06:00

Denizbank, emekli maaşını kendi bankasından alan vatandaşlar için başlattığı özel kampanya ile 30000 TL'ye kadar ödeme imkanı sunuyor. Bu kampanyada emekli olan vatandaşlar, 36 ay vadeli olarak alacakları bu kredi limiti ile birlikte ilk taksit ödemesini 90 gün erteleyebilirler. Denizbank, hızlı ve kolay bir şekilde başvuruların gerçekleştirilebilmesi amacıyla SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yöntemini de sunuyor. Böylece emekli vatandaşlar, cep telefonları üzerinden atacakları mesaj ile kredi başvurularını 5 dakika içerisinde tamamlayabilir ve hemen onay alabilirler.

Emekli maaşını Denizbank'tan alan vatandaşlar, bu kampanya kapsamında 30000 TL'ye kadar nakit kredi alabilirler. 36 ay vadeli kredi seçeneği ile geri ödeme kolaylığı sunan banka, ödeme planınızı rahatlatabilmeniz için ilk taksiti 90 gün erteleyerek size destek oluyor.

SMS ile kredi başvurusu yapmak oldukça hızlı ve pratik bir yöntemdir. Denizbank müşterileri, kredi başvurusu yapmak için kredim yazıp boşluk bıraktıktan sonra plaka ve TC kimlik numaralarını yazarak bu mesajı 32 80 numarasına gönderebilirler. Banka, bu mesajı aldıktan sonra 5 dakika içerisinde kredi başvurusu sonucunu vatandaşlara ileterek, onaylanan kredi tutarını da mesajla gönderir. Daha sonra banka, kredi başvurusu onaylanan müşterilerini şubelerine davet ederek kimliği ile birlikte kredi işlemlerini tamamlar ve krediyi hemen hesabınıza yatırır.

Alternatif olarak, internet bankacılığı üzerinden de kredi başvurusunda bulunmak mümkündür. Denizbank müşterileri, bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak buradan da kredi başvurusunda bulunabilirler. Gerek SMS ile gerekse internet bankacılığı üzerinden yapılan başvurular, hızlı bir şekilde sonuçlandırılır ve müşterilere kolaylıkla kredi kullanma imkanı sağlanır.

Emekli vatandaşlar için sunulan bu özel kampanya ile Denizbank, ihtiyaç duyanlara hızlı ve uygun faiz oranlarıyla nakit kredi imkanı sunuyor. Ancak kredi kullanırken, geri ödeme planınızı dikkatlice belirlemeniz ve ödeme gücünüze uygun bir kredi seçmeniz önemlidir. Unutmayın ki kredi borcu, düzenli ödemelerle kolayca kapatılabilecek bir finansman aracıdır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR