Emekli Maaşları 355 TL Artacak! Emekliye İntibak Müjdesi

Milyonlarca emekli intibak düzenlemesini bekliyor. Emekli maaşlarını aylık 355 TL artıracak intibak düzenlemesi ile emekliler bayram edecek. Emeklilere 355 TL İntibak ödemesi ne zaman yatacak?

Emekli Maaşları 355 TL Artacak! Emekliye İntibak Müjdesi
Yayın Tarihi: 3.02.2020 17:08:00

Milyonlarca emekli intibak düzenlemesini bekliyor. Emekli maaşlarını aylık 355 TL artıracak intibak düzenlemesi ile emekliler bayram edecek. Emeklilere 355 TL İntibak ödemesi ne zaman yatacak? Emekliye intibak ödemesinde tarih belli oldu mu? Emeklilere intibak düzenlemesiyle ilgili tüm detayları bu haberimizde sizler için hazırladık... 

Milyonlarca emekli, getirilecek intibak düzenlemesi için bekleyişte! Memur ve işçi emeklilerinin tamamında maaşların artmasını sağlayacak yeni intibak düzenlemesi için geri sayıma geçildi. Emekliye intibak düzenlemesi yasalaşırsa maaşlar 355 TL artacak! 5 Milyon SGK ve BağKur emeklisi için maaşlara 355 TL'lik zam etkisi yaratacak intibak düzenlemesinin detayları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İntibak düzenlemesinde son durum ne? Emekliye intibak ne zaman çıkacak? Bu soruların yanıtı araştırılıyor.

İntibak Düzenlemesi Yolda


2000 öncesi ve sonrası emekli olan SSK ve Bağkur emeklileri için herkesi mutlu edecek İntibak düzenlemesi yolda! Her ay emekliye ek ödeme getirecek yeni intibak düzenlemesi toplu sözleşme görüşmelerinde de masaya yatırılmış durumda. Memur-Sen KPDK'da emekliye intibak düzenlemesi için harekete geçti. Aynı ünvan ve kadro altında emekli olan emekliler, ek ödemeli emekli maaşlarını çekecekler.

Emekliye Ek Ödeme

Enflasyona emekliyi kurban etmemek adına ek ödemeler de gündemde. %4 ila %5 oranında ek ödemeler emeklilerin banka hesaplarına yatırılıyor. 1400 TL'nin altında maaş alan emekliler %5 enflasyon ek ödemesi, 1400 TL'nin üstünde maaş alan emekliler ise %4 oranında ek ödeme alacaklar. Ek ödemeler toplamı enflasyon ve intibak düzenlemesi çerçevesinde 355 TL ve 75 TL olmak üzere toplamda 430 TL'yi bulmuş olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR