Emekli maaşlarına 13.198 TL ödeme verilecek! Maaş hesaplarınıza devletten ödenecek

Emekli maaşlarına 13.198 TL ödeme verilecek! Maaş hesaplarınıza devletten ödenecek

Emekli maaşlarına 13.198 TL ödeme verilecek! Maaş hesaplarınıza devletten ödenecek
Yayın Tarihi: 18.09.2023 16:57:00

Emekli olan ve nakit ihtiyacı olan kişiler için heyecan verici bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya kapsamında, başvuru yaparak aynı gün içinde 13.198 TL nakit kredi kullanma fırsatı sunulacak. Ödemeler sadece başvuru yapan kişinin kendi bankasından alınabilecektir. Bu ek ödeme için banka müşterisi olmanız gerekmektedir ve ödemeler IBAN numarasıyla kendi banka hesabınıza yatırılacaktır.

Emekli maaşını Ziraat Bankası, Vakıfbank veya HALKBANK üzerinden alan kişiler bu kredi kampanyasına katılabilirler. Kredi notu ve faiz oranları kişinin kredi alabilme durumuna göre değişebilir. Emekli vatandaşlar, diledikleri zaman kendi hesaplarına mobil uygulama üzerinden başvuru yaparak bu kredi fırsatından yararlanabilirler.

Emekliye Özel Ek Ödeme 13.198 TL Nasıl Alınır?

Emekli maaşlarına göre bu ek ödemeleri alacak kişiler, maaş müşterisi olmalı ve bu bankalardan daha önce kredi kullanmış olmalıdır. 13.198 TL ek ödeme alabilmek için bankaya gitmeden de başvuru yapmak mümkündür. Kredi kullanarak 36 aya kadar vade seçeneği sunulmaktadır. Başvuru sonrasında banka hızlı bir sonuç vermektedir.

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankalarından aldığınız emekli maaşıyla birlikte bu ödemeleri hemen aynı gün içinde alabilirsiniz. Ödemeler, mobil uygulama veya müşteri hizmetleri numarası üzerinden başvuru yapan emeklilere aktarılacaktır. Emekli maaşınızı bu bankalardan alıyorsanız, bu fırsatı hemen değerlendirebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR