Emekli maaşlarına 43000 TL ödeme oldu! Banka emekli olan kişilere duyuru yaptı!

Emekli maaşlarına 43000 TL ödeme oldu! Banka emekli olan kişilere duyuru yaptı!

Emekli maaşlarına 43000 TL ödeme oldu! Banka emekli olan kişilere duyuru yaptı!
Yayın Tarihi: 14.09.2023 13:10:00

Emekli maaşı alan vatandaşlar için 43.000 TL ödeme olanağı sunan yeni kampanya, sadece kamu bankalarının değil, diğer özel bankaların da katıldığı bir inisiyatif olarak duyuruldu. 36 ay vadeli emekli kredisi imkanı sunulacak olan bu kampanya, gelir belgesi gerektirmeyen bir ihtiyaç kredisi olarak öne çıkıyor. Kredi notu düşük olanlar dahi aynı gün içinde ödemelerini hesaplarına alabilecekler.

Denizbank üzerinden başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, şubelere gitmeye gerek kalmadan, internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak 43.000 TL kredi başvurusu yapabilirler. Mobil uygulama üzerinden yapılan başvurular hızla değerlendirilir ve ödemeler anında hesaba geçebilir. DenizBank şubelerine gitmek isteyenler ise kimlikleriyle birlikte düşük faizli kredi imkanından yararlanabilirler.

Emekli maaşı alanlar, Akbank Direkt uygulaması üzerinden gelir belgesi olmadan 43.000 TL kredi başvurusu yapabilirler. Akbank Direkt uygulaması aracılığıyla 36 ay vadeli masrafsız kredi seçeneklerinden faydalanmak mümkündür. Başvuruları Akbank Direkt uygulaması üzerinden diledikleri zaman gerçekleştirebilirler. Ayrıca, cep telefonlarından SMS ile başvuru yapma seçeneği de bulunmaktadır. "Kredi TC kimlik numarası" yazarak 4425'e göndererek Akbank üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kamu bankası Ziraat Bankası, emekli maaşı alan vatandaşlar için hızlı bir kredi imkanı sunmaktadır. Emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alanlar, şubelere gitmeden internet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilirler. Başvuru sonuçları, Ziraat Bankası müşterilerine nakit ihtiyaçları olduğunda 5 dakika içinde öğrenme olanağı sunar.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR