Emekli maaşlarına göre ödeme: 10 bin TL alabilirsiniz! Yapı kredi bankası hesabı olan dikkat!

Emekli maaşlarına göre ödeme: 10 bin TL alabilirsiniz! Yapı kredi bankası hesabı olan dikkat!

Emekli maaşlarına göre ödeme: 10 bin TL alabilirsiniz! Yapı kredi bankası hesabı olan dikkat!
Yayın Tarihi: 19.06.2023 10:00:00

Yapı Kredi bankası, emekli maaşını taşıyan müşterilere çeşitli fırsatlar sunarak emekli promosyonu ödemesi yapıyor. Banka, müşterilerine ekonomik anlamda destek sağlamak ve memnuniyetlerini artırmak amacıyla çeşitli promosyonlar sunmaktadır.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, 6 Nisan 2023 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığını üç yıl boyunca bankadan alma taahhüdü veren müşteriler, 8.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir. Promosyon Taahhütnamesi'nin imzalanması sonrasında, müşterilerin aylık net gelirlerine bağlı olarak farklı promosyon miktarları ödenmektedir. Bir aylık net geliri 3.499 TL'ye kadar olan müşterilere 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olanlara 5.250 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlara 6.750 TL ve 10.000 TL üzerinde olanlara ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılmaktadır. Ayrıca, Ek Ödül Taahhütnamesi'nin imzalanması sonrasında 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı veren müşterilere de maaş baremi bağımsız olarak 250 TL ek nakit ödül verilmektedir.

Emekli promosyonu başvurusu yapmak için SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olmanız gerekmektedir. Başvuruyu e-Devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri'ne emeklilik başvurusunda bulunurken dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi'nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini belirtebilirsiniz. Maaşınız bağlandıktan sonra da taahhüt vererek promosyon ödemenizi alabilirsiniz.

Yapı Kredi'nin emekli promosyonu fırsatları, emeklilerin ek gelir elde etmelerini ve mali durumlarını güçlendirmelerini sağlamaktadır. Banka, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak emeklilere özel avantajlar sunmayı hedeflemektedir.

Emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan müşteriler, bankanın geniş hizmet ağından ve avantajlarından yararlanırken aynı zamanda nakit promosyon fırsatlarından da kazançlı çıkabilmektedirler. Müşteriler, bankanın resmi internet sitesi veya şubelerinden detaylı bilgilere ulaşarak başvurularını yapabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR