Emekli Maaşlarına Zam Müjdesi! En Düşük Emekli Aylığı 2800 TL Olacak!

2020 yılı Ocak ayı itibariyle zamlanan emekli maaşları, 2020 yılının ikinci yarısında, Temmuz ayında da tekrar zamlanacak. SSK ve Bağkur emeklileri, Tüik'in açıklayacağı enflasyon oranına göre zam alacakken, memur emeklileri de en az %4 zam alacak.

Emekli Maaşlarına Zam Müjdesi! En Düşük Emekli Aylığı 2800 TL Olacak!
Yayın Tarihi: 20.04.2020 14:36:00

2020 yılı Ocak ayı itibariyle zamlanan emekli maaşları, 2020 yılının ikinci yarısında, Temmuz ayında da tekrar zamlanacak. SSK ve Bağkur emeklileri, Tüik'in açıklayacağı enflasyon oranına göre zam alacakken, memur emeklileri de en az %4 zam alacak. Temmuz ayında hem emekli maaşlarına zam gelecek hem de Kurban bayramı emekli ikramiyeleri ödenecek! SSK, Bağkur ve Emekli sandığı emekli maaşları ne kadar zamlanacak? Emekli maaş zamlarıyla ilgili en net açıklama Memur emeklileri için yapılabiliyor! En düşük emekli aylığı 2.767 TL'ye yükselecek! Detayları bu haberimizde sizler için hazırladık...

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, 2020 yılı Temmuz ayında 2. dönem enflasyon zammı alacaklar! Memur emeklileri de yine Temmuz ayında en az %4 zam alacak. Peki, 2020 Temmuz ayında yeni zamlarla birlikte emekli maaşları ne kadar olacak? SSK, Bağkur ve Emekli sandığı enflasyon zammı sonrası en düşük emekli aylığı ne kadar olacak? Memur emekli aylığı en düşük ne kadar olacak? Emekli maaşlarıyla ilgili birçok soru yanıt buldu! 13 milyonu aşkın emekliyi ilgilendiren Temmuz ayı zamları ve Kurban bayramı ikramiyeleriyle ilgili tüm detayları bu yazımızda paylaşacağız. En düşük memur emekli aylığı 2020 Temmuz ayı itibariyle 2.767 TL olacak. SSK ve Bağkur emekli aylıkları ayın 17'sinden itibaren hesaplara yatırılmaya başlanacak. Emekli maaşlarına Temmuz ayı zam müjdesi!

EMEKLİ MAAŞLARI TEMMUZ AYINDA DEĞİŞECEK! İŞTE YENİ ZAMLI MAAŞLAR

2 milyona yakın memur emeklisi, 2020 Temmuz ayında en az %4 zam alacak. Tüik tarafından açıklanacak enflasyon verisine göre memur emeklilerinin alacağı zam da artış olabilecek. Diğer taraftan SSK ve Bağkur emeklileri de Tüik'in açıkladığı enflasyon oranına göre zam alacak. Şuan için SSK ve Bağkur emekli maaş zamları ve SSk-Bağkur emekli maaşlarıyla ilgili net yorumlar yapılamasa da, 2020 Temmuz ayı itibariyle en düşük Memur emekli aylığı %4 zamla birlikte 2.661 TL'den 2.767 TL'ye yükselmiş olacak. SSK ve Bağkur emeklileri ile Memur emeklileri için kesin zam oranları, 3 Temmuz 2020 günü Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak enflasyon verisiyle netlik kazanacak.

ZAMLI EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

2020 yılında ilk zam Ocak ayı itibariyle gelmişti. Zamlanan emekli maaşları, 2020 Temmuz ayında bir kez daha enflasyon farkıyla zamlanacak. 2020 yılı Temmuz ayı zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? Sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. 2020 yılı Zamlı emekli maaşlarının ödeneceği tarihle ilgili detaylar haberimizin devamında sizlerle...


SSK ve Bağkur emeklilerine emekli maaş ödemeleri her ayın 17'sinden itibaren başlıyor ve Emekli aylığı tahsis numarasının son rakamına göre değişiyor. SSK Emeklileri için ödeme günleri: 

Tahsis numarasının son rakamına göre;

- 9 olanlar her ayın 17'sinde,
- 7 olanlara her ayın 18'inde,
- 5 olanlara her ayın 19'unda,E
- 3 olanlara her ayın 20'sinde,
- 1 olanlara her ayın 21'inde,
- 8 olanlara her ayın 22'sinde,
- 6 olanlara her ayın 23'ünde,
- 4 olanlara her ayın 24'ünde,
- 2 olanları her ayın 25'inde,
- 0 olanlara her ayın 26'sında ödeme alırlar.

BAĞKUR EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Tahsis numarasının son rakamı 9, 7 ve 5 olanlar her ayın 25'inde
Tahsis numarasının son rakamı 3,1 olanlar her ayın 26'sında
Tahsis numarasının son rakamı 8, 6 ve 4 olanlar her ayın 27'sinde
Tahsis numarasının son rakamı 2 ve 0 olanlar her ayın 28'inde emekli maaşlarını alırlar.

EMEKLİYE UYGUN KREDİ FIRSATLARI! MAAŞIN 10 KATINA KADAR AVANS VE FAİZSİZ KREDİ

Kamu bankalarından emekli maaşını alan emekliler için kredi fırsatları duyurulmaya devam ediyor. Yakın zamanda getirilmesi planlanan avans sistemiyle birlikte acil nakit ihtiyacı çeken emeklilere faizsiz kredi imkanı da sunulmuş olacak. Avans sisteminin hayata geçmesiyle birlikte, emekli maaşlarının 3 katı tutarında avans kullanabilecek olan emekliler, 3 yıl içinde bu avansları geri ödeyebilecek. Avans tutarları, 36 aya eşit olarak emekli maaşından faizsiz olarak kesilecek. Yeni emekli olanlar da avans sisteminden faydalanabilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR