Emekli maaşlarını o KAMU bankasından alanlara, Aylık ödeme olmayan: 150.000 TL veriliyor!

Emekli maaşlarını o KAMU bankasından alanlara, Aylık ödeme olmayan: 150.000 TL veriliyor!

Emekli maaşlarını o KAMU bankasından alanlara, Aylık ödeme olmayan: 150.000 TL veriliyor!
Yayın Tarihi: 30.07.2023 22:08:00

Halkbank, emekli maaşını bankalarından alan vatandaşlar için cazip bir ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi kampanyası sunuyor. Bu özel kampanyada, emekli olan kişiler 150.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine 12 ay vadeli olarak başvurabilirler. Emekli maaşını Halkbank üzerinden alanlar, bu kampanyadan faydalanarak düşük faiz oranlarıyla kolayca kredi kullanabilirler.

Emekli maaşınızı Halkbank üzerinden alıyorsanız, kredi puanınız düşük dahi olsa kredi imkanlarından yararlanabilirsiniz. Başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra, nakit ihtiyacınız olan tutar onaylandığı takdirde, kredi aynı gün içinde hesabınıza yatırılacak ve kullanıma hazır olacaktır.

Halkbank Emekli Kredisi ile 150.000 TL'ye Kadar İhtiyaçlarınızı Karşılayın!

Halkbank üzerinden emekli maaş hesabınıza özel olarak sunulan bu kredi kampanyasından yararlanarak, 150.000 TL'ye kadar olan kredi imkanlarından faydalanabilirsiniz. Başvurunuzu gerçekleştirmek için en yakın Halkbank şubesine giderek kimlik bilgilerinizle işlemlerinizi hızlıca tamamlayabilirsiniz.

Kredi şartlarına uygun olan vatandaşlar, 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde ise 36 ay vadeli olarak işlem yapabilir ve bu kredilerle diğer bankalardaki kredi kartı ve kredi borçlarını kapatabilirler. Kredi başvurularınızı Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden veya internet bankacılığı aracılığıyla da gerçekleştirebilirsiniz. Güncel kredi faiz oranlarını öğrenmek isteyenler ise bankanın resmi internet sitesi veya müşteri hizmetleri numaraları üzerinden bilgi alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR