Emekli Maaşlarını PTT'den Almak İsteyenlere Müjde! 80.000 TL Ödemeler Tekrar Başlıyor!

Emekli Maaşlarını PTT'den Almak İsteyenlere Müjde! 80.000 TL Ödemeler Tekrar Başlıyor!

Emekli Maaşlarını PTT'den Almak İsteyenlere Müjde! 80.000 TL Ödemeler Tekrar Başlıyor!
Yayın Tarihi: 21.09.2023 19:16:00

Emekli maaşlarını Ptt veya Vakıfbank üzerinden alan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi kullanma fırsatına sahiptirler. Bu özel kredi kampanyaları sayesinde, 80.000 TL'ye kadar ve 24 ay vadeli olarak düşük faiz oranlarıyla nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru yapmak isteyen emeklilere, şartları sağladıkları takdirde kredi imkanı sunulmaktadır.

Nakit ihtiyacınızın olduğunda ve emekli maaşınızı Ptt veya Vakıfbank aracılığıyla alıyorsanız, bu bankaların düzenlediği kredi kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Ptt ve Vakıfbank, ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan emeklilere, gereken şartları karşıladıkları takdirde aynı gün içinde ödemelerini yapmaktadır.

Başvurularınızı gerçekleştirmek isteyen emekliler, Ptt veya Vakıfbank şubelerine giderek kimliklerini yanlarında bulundurarak ihtiyaç kredisi veya borç kapatma kredisi kullanabilirler. Bankaların Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyurular sonucunda, özellikle ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi talebinde bulunan emeklilere düşük faiz oranlarıyla kredi verilmektedir. 80.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak isteyenler, başvurularını yaptıkları banka üzerinden 24 ay vadeli ödeme planı oluşturabilirler.

Ptt üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, ayrıca SMS ile de başvuru yapabilirler. Basit bir şekilde "Kredi" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 30 50 numarasına mesaj olarak göndermeniz yeterlidir. Başvurunuzu tamamladıktan sonra, kredi kampanyası detayları SMS ile tarafınıza iletilir ve onaylanan kredi miktarını en yakın PTT şubesinden kullanabilirsiniz. PTT aracılığıyla emekli maaşı alıyorsanız, şartları karşıladığınızda ihtiyaç kredisi kullanma fırsatınız bulunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR