Emekli maaşlarını Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank üzerinden alanlar! Süper haber size geldi

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank üzerinden alanlar! Süper haber size geldi 

Emekli maaşlarını Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank üzerinden alanlar! Süper haber size geldi
Yayın Tarihi: 10.10.2023 14:36:00

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir süper haber olarak duyuru paylaşıldı. 3 kamu Bankası tarafından emekli maaşı alan vatandaşlar artık para sıkıntısı çekmeyecek ve nakit ihtiyacı olması durumunda da diledikleri zaman başvurularını gerçekleştirerek emekli maaş hesapları üzerinden bu ödemeleri hızlı bir şekilde alabilecektir. Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank yapmış oldukları Bu kampanyalardan sadece emekli olan müşterilerin kendi Bankası üzerinden emekli maaşı alması veya yeni maaş taşınması yapması durumunda yüksek limitli bireysel emeklilik kredisi kullanmasına olanak sağlamaktadır.

100.000 TL'ye kadar limit açılan ve emekliler için verilecek olan bu nakit kampanyasında Eğer 50.000 TL üzerinde kredi kullanırsanız gelir belgesiz olarak Kredi işlemlerinizi yapabilecek ve en fazla 24 ay vadeli olarak ödeme tablosu oluşturabileceksiniz. 100.000 TL'ye kadar nakit ihtiyacınızın olması durumunda emekli maaş hesabınız aracılığı ile birlikte başvurumuzu gerçekleştirebileceğiniz bu 3 kamu Bankası üzerinden diğer bankalar ile karşılaştırma yaptığımız zaman daha düşük faiz oranları ile kredi kullandığımızı görebiliriz. emekli maaşınızı bu bankalar üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek sizler de yüksek limitli ihtiyaç kredisi almak için bu ay sonuna kadar işlem yapabilirsiniz.


EMEKLİ MAAŞI HESABINIZ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPMAK ÇOK BASİT

Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabı ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler başvurularını banka şubelerine gitmeden internet üzerinden de yapabiliyor. 3 kamu Bankası tarafından başlatılan bu bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte hızlı bir şekilde işlemlerinizi yapabilecek ve bireysel tüketici kredisi kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları yapmış oldukları bu kampanyalarda emekli olan vatandaşların kredi puanına bakmadan kendi bankasından maaş almaları durumunda ve banka siciliğinde herhangi bir sıkıntı olmaması durumunda kredi başvurularını gerçekleştirmektedir.

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank yaptıkları kampanyalarda emekli müşterilerine uygun faizlerle kredi ödemesi verirken aynı zamanda borç kapatma kredisi imkanı da sağlayarak diğer bankalardaki olan borçlarını tek bir yerde toplama özelliği sunan transfer kredisi almaktadır. 3 kamu Bankası üzerinden de başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyasında emekli maaş hesapları üzerinden gerçekleştirilen bu ihtiyaç kredileri ödemeleri haricinde bankalar ilk defa maaş taşıyan kişilere 5.000 TL'ye kadar varan emekli promosyonu imkanı da sağlamaktadır. Size en yakın Ziraat Bankası Halkbank veya Vakıfbank şubesine giderek kimliğinizle birlikte bireysel temsilci üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirebilir emekli maaşı hesabınız üzerinden almış olduğunuz bu Kredi ile birlikte de hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 100.000 TL kredi kullanmanız durumunda 24 ay vadeli Kredi ödeme tablosu oluşturulurken 50 bin TL'ye kadar kullanılan kredilerde 36 ay vadeli uzun ödemeler ile kredi ödemenizi gerçekleştirebilir ve ilk taksit ödemesini 90 gün erteleyebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR