Emekli Olan Kişilere Müjdeli Haber! Kamu Bankaları ve Katılım Bankaları 20.000 TL Destek Kredisi Veriyor

Emekli Olan Kişilere Müjdeli Haber. Kamu Bankaları ve Katılım Bankaları 20.000 TL Destek Kredisi Veriyor. Emekliye kredi veren bankalar arayışınız varsa, bu bankalardan hemen kimlikle 20 bin TL destek kredisi alabilir, kredi ödemelerinizi 6 ay sonra başlayabilirsiniz. Tamamen devlet destekli olan

Emekli Olan Kişilere Müjdeli Haber! Kamu Bankaları ve Katılım Bankaları 20.000 TL Destek Kredisi Veriyor
Yayın Tarihi: 5.10.2020 14:29:00

Emekli Olan Kişilere Müjdeli Haber. Kamu Bankaları ve Katılım Bankaları 20.000 TL Destek Kredisi Veriyor. Emekliye kredi veren bankalar arayışınız varsa, bu bankalardan hemen kimlikle 20 bin TL destek kredisi alabilir, kredi ödemelerinizi 6 ay sonra başlayabilirsiniz. Tamamen devlet destekli olan bu kredileri alabilmeniz için şartlara şu şekildedir.

Emekliler, yaşadığımız pandemi durumunda sonra, devlet tarafından verilen desteklerden yararlanmaktadırlar. Sizlerde eğer emekliyseniz, bu desteklerden birisi de 20 bin TL kredi desteğidir. 20.000 TL'ye kadar kredi desteğine başvuru yapmak istiyorsanız, size uygun olan bankayı seçtikten sonra kredi başvurunuzu yapabilir ve onaylanan kredinizi hemen hesabınıza atabilirsiniz.

Kredi başvurusu için banka şartlarından en önemlisi, başvuru yapacağınız bankadan emekli maaşı almanızdır. Aldığınız 20 bin TL'ye kadar olan kredilerde 6 ay ertelemeli ve 30 ay vadeli kredi başvurusu yapabilirsiniz. Şimdi sizlere bu krediler ve bu bankaların verdiği kredi destekleri hakkında bilgiler vereceğiz. İşte detaylar...

Ziraat Bankası 20 Bin TL Emekli Destek Kredisi

Ziraat Bankası, kamu bankası olmasından dolayı, uygun faiz oranları ile birlikte müşterilerine kredi imkanı sunan bir bankadır. Devlet destekli olarak verdikleri, 36 ay vadeli bu kredilerde başvuru sonucu uygun olan kişiler, banka şubesine giderek veya bankanın internet bankacılığını kullanarak işlem yapabilirler. Sizde emekli maaşınızı Ziraat bankası üzerinden alıyorsanız, başvuru yapacağınız banka şubesi kendi banka maaş aldığınız şube olursa, daha hızlı onay alacaksınız. 20.000 TL kredi kullandığınızda 6 ay erteleme yaparak ilk taksit ödemesini 2021 yılında başlayabilirsiniz.


Ziraat Katılım Bankası 20 Bin TL Faizsiz Emekli Destek Kredisi

Ziraat Katılım bankası üzerinden de uygun kar payı oranları ile devlet destekli faizsiz kredi alabilirsiniz. Emekli olan kişiler, eğer emekli maaşlarına karşılık, helal kredi almak istiyorsa, Ziraat Katılım Bankası üzerinden faizsiz kredi kullanabilmektedirler. Maaşınızı bu bankadan almanız durumunda hemen işlem yapabilir, yaptığınız işlemleri anında görebilir, 20 bin TL kredi için devlet desteği ile 6 ay ertelemeli kredi kullanabilirsiniz. Ziraat Katılım bankası şubelerine giderek bu kredileri kullanabilirsiniz. Bankanın yaptığı tüm bankacılık işlemleri faizsiz olarak olacağından, haram olan faiz için kredi almama sıkıntısından kurtulabilirsiniz.

Vakıfbank 20.000 TL Emekli Kredisi

Pandemi yüzünden kredi başvurusu yapmak isteyen emeklilere, destek kredisi veren bankalardan birisi de Vakıfbank'tır. Sizerde eğer 20 bin TL kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, bu bankadan maaş almanız durumunda destek kredisi olarak şubelerden başvuru yapabilirsiniz. Eğer daha fazla ihtiyacınız var ve daha yüksek limitlerde kredi kullanmak istiyorsanız, banka sizlere ihtiyaç kredisi de verecektir. Bu bankadan maaş almanız sizin kredi alabilmeniz için yeterlidir.

Halkbank 20.000 TL Emekli Kredisi Kampanyası

Halkbank'ta kamu bankası olmasından dolayı, uygun faiz oranları ile kredi kullanımı yaptıran bankalardan birisidir. Halkbank emekli kredisi alarak 20.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarınızı 36 ay vadeli olarak kullanabilir ve dilerseniz ilk taksit ödemesini 6 ay sonra yapabilirsiniz. Size en yakın Halkbank şubesinden kredi başvurusu yapmanız mümkündür.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR