Emekli olanlar dikkat, Maaş değişiyor, Bankalar 20 bin TL veriyor

Emekli olanlar dikkat, Maaş değişiyor, Bankalar 20 bin TL veriyor

Emekli olanlar dikkat, Maaş değişiyor, Bankalar 20 bin TL veriyor
Yayın Tarihi: 13.10.2023 17:30:00

20.000 TL'ye kadar emekli ödemesi alacak olan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni kampanya sonrasında nakit ihtiyacı olan nakit kredi kullanacak olan tüm emeklilere 3 kamu Bankası duyuru paylaştı. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank olası maaş zamlarını da göz önünde bulundurarak nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere 20.000 TL'ye kadar banka müşterisi ve bankadan emekli maaşı almanız durumunda ödemeler vereceğini açıkladı. 20.000 TL 36 ay vadeli emekli kredisi kampanyasına katılabilmeniz için bu bankalar üzerinde bir maaş müşterisi olmanız isteniyor.

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmek için internet bankacılığını kullanabilirsiniz. 3 kamu Bankası olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden maaş alan tüm müşteriler kendi maaş hesapları üzerinden internet şifresi oluşturabilirler ve bireysel müşteri olarak Kredi başvurusunda internet üzerinden de 7 gün 24 saat başvuru yapabilir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank sadece 20.000 TL ile sınırlı kalmıyor. 3 kamu Bankası yapmış olduğu bu kampanyalarda özellikle daha yüksek limitlerde daha önce Kredi almamış olan vatandaşlara da 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi vermektedir. bu bankalar üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz bireysel kredilerde şartlara uygun olan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabiliyor.

3 kamu bankasının yapmış olduğu bu kampanyaya internet üzerinden başvuru yapamayan müşteriler kendi maaş almış oldukları banka şubesine giderek bireysel müşteri temsilcisi üzerinden de düşük faiz oranları ile birlikte verilecek olan 20.000 TL ödeme ile kredi başvurusunda bulunabilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR