Emekli olup, Bankadan maaş alan kişilere ödeme! 3000 TL hemen hesaba yatacak!

Emekli olup, Bankadan maaş alan kişilere ödeme! 3000 TL hemen hesaba yatacak!

Emekli olup, Bankadan maaş alan kişilere ödeme! 3000 TL hemen hesaba yatacak!
Yayın Tarihi: 21.11.2023 10:15:00

Emekli maaş alan kişilere uygun faizlerle ödemeler devam ediyor. Bankalardan emekli maaşı alan kişiler yeni bir ödeme ile karşılaştı. Halkbank tarafından verilecek olan bu ödeme 3 bin TL olarak açıklandı. Bankadan emekli maaşı alanlar 3 bin TL ödeme verecektir. Emekliler yapacakları harcamalar sayesinde bu ödemeleri alabileceklerdir.

EMEKLİYE 3000 TL ÖDEME 

Halkbank kendi bankasından emekli maaşı almaya yeni başlayan kişilere bir duyuru yaptı. Halkbank emekliler için başlattığı bu kampanyada, yeni emekli olan her emekli 3000 TL paraf para alabilecektir. Bu haber ile birlikte emekliler yapacakları alışverişlerin toplamı 5000 TL ve üzeri olması durumunda aylık 500 TL toplamda ise 3000 TL ödeme alabileceklerdir. Üstelik bu parayı da geri ödemeyeceksiniz. 

HALKBANK KAMPANYA DETAYLARI 

Halkbank 3000 TL ödeme için yıl sonuna kadar işlem yapacak. Eğer emekli maaşınızı 1 Nisan'dan sonra bu bankaya taşıdıysanız bu kampanyadan yararlanacaksınız. Bankadan emekli maaşını alan kişiler bu ödemeleri alabileceklerdir. Emekli maaşını Halkbank üzerinden alacak olan veya maaşını Halkbank'a taşıyacak olan emeklilerin kampanyadan faydalanabilmesi için Paraf Mobil Uygulaması size özel alanından kampanyaya katılması ya da “KATIL” yazıp 3404’e SMS göndermesi yeterli olacaktır.

Ayrıca emekli maaşınızı Halkbank şubelerine taşıdıktan sonra banka sizlere 5000 TL emekli promosyonu da vermektedir. Ayrıca emekli kredisi alacak kişilere de emekli maaş hesapları üzerinden ödemeler verilmektedir. 100 bin TL'ye kadar emekli kredisi alabileceksiniz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR