Emekli Promosyon Ödemeleri Son Gün 31 Mart! Aman Dikkat Sakın unutmayın

Emekliler dikkat! Emekli maaşını promosyon ödemesini almak için son tarihler verildi. Bu tarihler dışında Emekli Promosyon ödemeleri yanabilir ve uzun bekleyebilirsiniz. İşte Bankalardan yapılan o açıklama.

Emekli Promosyon Ödemeleri Son Gün 31 Mart! Aman Dikkat Sakın unutmayın
Yayın Tarihi: 24.03.2020 19:07:00

Emekliler dikkat! Emekli maaşını promosyon ödemesini almak için son tarihler verildi. Bu tarihler dışında Emekli Promosyon ödemeleri yanabilir ve uzun bekleyebilirsiniz. İşte Bankalardan yapılan o açıklama.

Emekliler DİKKAT!

Emekliler dikkat! Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara 1.000 TL nakit promosyon! Son gün 31 Mart…

Garanti BBVA, emekli maaşını Garanti BBVA hesabına entegre eden emeklilere, ilave ürün şartı aranmadan 1.000 TL’ye varan nakit promosyon sunuyor. Başvurusunu “Garanti BBVA Mobil” üzerinden yapan emeklilere ise ek olarak 200 TL’ye varan bonus hediye ediliyor. İşte detaylar…

Garanti BBVA ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) iştirakiyle düzenlenen protokol ile,  emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan alma taahhüdü veren emeklilere, ek ürün şartı aranmadan, 1.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapılıyor ve dijitalleşmeye teşvik kapsamında da başvurusunu “Garanti BBVA Mobil” üzerinden yapan emeklilere de ek 200 TL’ye varan Bonus kazanma fırsatı sunuluyor. Garanti BBVA emekli maaşı uygulamasından ayrıca yeni emekli olacaklar da faydalanabiliyor. Garanti BBVA, emekli maaşı için ilk maaş bankası olarak Garanti BBVA’yı seçebiliyor.

İşte emekli maaşınının tutarına göre verilen promosyonlar!


Garanti BBVA, 1.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 750 TL, 1.500 ila 2.500 TL arasında emekli maaşı olanlara 875 TL,  2.500 TL’den fazla maaş alanlara ise 1.000 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon talebini Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA ATM, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi gibi platformlar üzerinden yapan emeklilerde ise 200 TL’ye kadar ek Bonus sunuluyor.
Bonus yüklemelerinin oranı ise: 1.500 TL tutarına kadar emekli maaşı alanlara 50 TL; 1.500 ila 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 125 TL; 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara ise 200 TL Bonus yüklemesi yapılacak.

Yeni emekli olacakların Garanti BBVA için yapacağı işlemler!

SSK ve Bağkur’dan yeni emekli olacaklar, e-devletten ya da SGK Müdürlükleri’nde dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde; Emekli Sandığı’ndan yeni emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “Garanti BBVA” tercihinde bulunabiliyor.

Maaşını başka bankadan alan emekliler Garanti BBVA’ya nasıl geçer?

Emekliler ve emekli olacaklar, en yakın Garanti BBVA şubesine sadece nüfus cüzdanıyla giderek kolayca banka değişiklik yapabiliyor.
Emekliler ve emekli olacaklar şubeye gitmeden de, e-devlet’ten görseldeki adımları izleyerek kolayca banka değişikliği işlemi yapabilir. E-devlet’e Garanti BBVA İnternet Bankacılığı aracılığıyla ya da PTT’den alınacak şifreyle işlem yapabilir.

Son başvuru tarihi 31 Mart

Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara 1.000 TL nakit promosyon ve 200 TL’ye kadar bonus kampanyasından faydalanmak isteyenler için son başvuru tarihi 31 Mart Salı günü olarak kaydediliyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR