Emekli promosyonu rekor kırdı! Emeklilere promosyon ödemesinde rekor zam

Emeklilere promosyonda rekor. Emeklilere promosyon ödemesine zam geliyor. Emekliler bir kez daha sıraya girerek promosyon ödemelerini alacak.

Emekli promosyonu rekor kırdı! Emeklilere promosyon ödemesinde rekor zam
Yayın Tarihi: 12.06.2023 14:15:00

Milyonlarca emekli mutlu edecek o haber sonunda geldi. Akbank beklenen haberi verdi. Banka haziran ayında verilecek olan emekli promosyon miktarını güncellediğini açıkladı.

Emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon rakamları geçtiğimiz sene başta olmak üzere milyonlarca emekli vatandaşın yakinen takip ettiği konuların başında geliyor. Devamlı olarak takipte olan vatandaşlar bankalara olan bu ilgiyi adeta birbirleri ile yarış haline girmelerine sebep olmuştu.

Bankaların pek çoğu kendi bünyesine en çok müşteriyi çekmek ve müşteri sayısını artırabilmek için en yüksek emekli promosyon rakamlarını vatandaşlara duyurmaya çalışırken 2023 senesinde emekli olan vatandaşın maaşı 7.500 Türk lirasına çıkarılması bu bankalara olan alakanın çok daha artmasına sebep olmuştu.

Akbank’tan 10.000 Türk Lirası Maaş Alan Vatandaşa 7.000 Türk Lirası Promosyon



Yeni ayın girmesi ile beraber Akbank haziran ayında verilecek olan emekli promosyon rakamlarını güncellediğini açıkladı. Akbank tarafından Haziran 2023 güncel emekli promosyon miktarı ne kadar? Banka 3.499 Türk lirası maaş tutarına 4.200 Türk lirası promosyon veriyor. Ayrıca 3.500 Türk lirası ile 7.499 Türk lirası maaşı olan emekli vatandaşa 4.850 Türk lirası promosyon ödemesi yapıyor. Akbank 10.000 Türk lirası maaş alan vatandaşa 7.000 Türk lirası promosyon ödemesi gerçekleştireceğini açıkladı. Ayrıca 7.500 Türk lirası ile 9.99 maaş alan her vatandaş 6250 Türk lirası promosyon ödemesi alabilecek.


Emekli Sandığı BAĞ-KUR ya da Sosyal Sigortalar Kurumu tarafından bağlanan maaşlara her vatandaş 1 Haziran ile 30 Haziran tarihleri arasında Akbank'a taşır ve 3 sene boyunca emekli maaşını Akbank'tan alma sözü veren emeklilere 7.000 Türk lirasına varan promosyon kampanyasından yararlanabilecekler.

Tüm bunlar ile beraber kampanya dönemi süresince aktif olarak Akbank bireysel kredi kartı bulunmayanlar ya da ilk defa wings ya da Access başvurusu gerçekleştirerek onaylanmış olan kartını alan vatandaşlar 12 ay boyunca bir defa ya da toplamda her ay olmakla beraber en azami 2500 Türk lirası harcama sözü verenler 3000 Türk lirası chip para almaya hak kazanacak.

Akbank Şubesine Gitmesine Gerek Kalmadan Akbank’a Geçiş Kolaylığı


3500 chip para ile beraber toplamda 10.000 Türk lirası ödül avantajından faydalanabileceklerdir. Promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar Akbank şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri iletişim merkezi ya da Akbank mobil aracılığı ile maaşlarını pratik bir şekilde Akbank bünyesine geçirebilir ve promosyon başvurusunda bulunabilecekler. Akbank tarafından emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon oranları güncellenmiş bulunuyor.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sona ermesi akabinde ve haziran ayının girmesi ile beraber mevcut piyasalarda hareketlilik yaşandı. Yaşanan bu hareketlilikten dolayı birçok ürüne yine zam uygulaması yapıldı. Vatandaşı düşünen Akbank bu duruma çözüm getirebilmek için promosyon oranlarını güncelledi. Pek çok emekliyi alâkadar eden haber Akbank tarafından geldi.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre haziran ayında emekli vatandaşa ödenecek olan promosyon oranları artırıldı. Milyonlarca emekliye mutlu edecek haber Akbank tarafından geldi. Haziran ayında verilecek olan promosyon miktarları banka tarafından güncellendi. Güncelleme yapılan promosyon miktarları maaş oranlarına göre belirleniyor.

Ülke genelinde milyonlarca emekliyi alâkadar eden haber sonunda Akbank tarafından verildi. Banka promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu. Yıllardır emekli maaşı alan ya da yeni emekli olan vatandaşlar 3 senelik sözleşme ile maaşını Akbank'a taşıması durumunda maaşının oranına göre ya da doğrudan 7000 Türk lirası promosyon ödemesi alabilecekler.
3 yıllığına söz verilmesi durumunda promosyon ödemesi alan emekli vatandaş bu taahhütten vazgeçmesi halinde verilen promosyon tekrardan banka tarafından iptal edilecektir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR