Emekli Vatandaşlar İçin 23.000 TL Acil Nakit Kredisi Kampanyası Başladı

Emekli Vatandaşlar İçin 23.000 TL Acil Nakit Kredisi Kampanyası Başladı

Emekli Vatandaşlar İçin 23.000 TL Acil Nakit Kredisi Kampanyası Başladı
Yayın Tarihi: 2.08.2023 20:14:00

Emekli vatandaşlar için sevindirici haber geldi. Bugün itibariyle başlayan yeni bir kampanya ile emekli olan kişiler, 23.000 TL'ye kadar acil nakit kredi imkanından yararlanabilecekler. Daha önce Kurban Bayramı öncesinde sunulan 10.000 TL'lik kredi limiti, bu kez 23.000 TL'ye çıkarıldı ve gelir belgesi gerektirmeden sunulacağı açıklandı. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından başlatılan bu kampanyaya katılmak isteyen emekli vatandaşlar, kendi bankasından maaş alıyorsa banka kredi puanı ile ilgilenmeksizin kolaylıkla kredi başvurusu yapabilecekler. Eğer maaş başka bir bankadan alınıyorsa, kredi puanının yüksek olması durumunda onay alabilmek mümkün olacak.

Denizbank ile Kredi Başvurusu

Denizbank üzerinden bu kampanyaya katılmak isteyenler, 36 ay vadeli olarak verilen kredilere SMS ile başvuru yapabilecekler. Cebimde kredi kampanyasına katılmak için "kredim" yazarak bir boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. 32 80 numarasına gönderilen mesaj sonrasında banka 5 dakika içerisinde kredi başvuru sonucunu size iletecektir ve onaylanan tutarı aynı gün içerisinde öğrenebilirsiniz. Ayrıca, internet bankacılığı uygulamasını kullanarak da cep telefonunuz aracılığıyla onaylanan kredi tutarını görebilirsiniz.

QNB Finansbank ile Kredi Başvurusu

QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, TC kimlik numaralarını "50 30" numarasına mesaj olarak göndererek başvurularını tamamlayabilirler. Bankanın düşük faiz oranları ile sunulan İhtiyaç Kredisi kampanyasına emekli olan kişiler de katılabilirler. Eğer emekli maaşınızı bu bankaya taşırsanız, daha yüksek limitlerde kredi onayı alabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra gelir belgesi olmadan onay almak istiyorsanız, kredi puanınızın yüksek olması gerekmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR