Emekli Vatandaşlara Büyük Müjde! İş Bankası 2023 Haziran Promosyonu Duyuruldu

Emekli promosyonlarına yönelik Haziranda araştırmalar sürerken, bankalar resmi sayfalarından bilgileri açıklıyor.

Emekli Vatandaşlara Büyük Müjde! İş Bankası 2023 Haziran Promosyonu Duyuruldu
Yayın Tarihi: 26.06.2023 09:20:00

Emekli maaşlarının ne zaman hesaplara aktarılacağı ve Bayram ikramiyesinin oranı araştırılırken, güncel promosyon kampanyalarına ilişkin ayrıntılar merak ediliyor.

Emekliler de Haziran ayında tüm bankaların güncel promosyon kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar. İş Bankası da 4.500 TL'den başlayan ve 7.500 TL oranına kadar ulaşan promosyon ödemesi ile alakalı resmi internet sitesi üzerinden müşterilerine bilgi verdi.

Haziran 2023 İş Bankası Emekli Promosyonu

30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli sayılan kampanya kapsamında maaşını 3 yıl boyunca İş Bankası'ndan alma taahhüdü veren emeklilere verilecek promosyonlar şu şekilde yer alıyor:
3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olan vatandaşlar 7.500 TL haricinde 5250 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

3500 TL maaşı olan vatandaşlar 3.500 TL hariç 4.500 TL promosyon ödemesi veriliyor.

7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaş alanlar 10.000 TL'den hariç 6.750 TL promosyon ödemesi alıyor.

10.000 TL'den ve daha fazla maaşı olan vatandaşlar ise 7500 TL promosyon ödemesi veriliyor.


7.500 TL oranına kadar çıkan promosyon ödemesini almak isteyen emekli vatandaşlar İş Bankası'nın resmi işlem kanallarından başvurularını gerçekleştirebilirler ve promosyon ödemelerine ilişkin ayrıntılı bilgilere ulaşım sağlayabilirler.

Emekli Maaşını İş Bankası'nın Taşıyanlara Koşulsuz Promosyon Ödemesi

Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan vatandaşa koşulsuz 7500 TL'ye ulaşan promosyon ödemesi veriliyor. İş Bankası'nın vermiş olduğu emekli promosyonu ile alakalı ayrıntılar şu şekilde yer alıyor: İş Bankası mevcut emekli maaşını kendi bünyesine taşıyan veya ilk kez emekli olacak bireylere, 7.500 TL'ye varan promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. 
Emekli sandığı, sosyal sigortalar kurumundan ve bağ-kur'dan emekli olan bireylere, maaş miktarına göre promosyon ödemesi iş bankası tarafından gerçekleştiriliyor. Ayrıca emekli maaşlarını taşıyanlar maksimum kart ve ilave kart için herhangi bir ücret ödemesi yapmıyor. İş Bankası yeni promosyon oranlarını açıkladı.  Yeni emekli olacak ve emekli maaşını İş Bankası'na taşıyacak olan vatandaşların, alacakları promosyon bedeli duyuruldu. 
İş Bankası ne kadar promosyon veriyor? Promosyon ödemelerine zam gelir mi? Bankalar 2022 senesinde başlatmış olduğu emekli promosyon yarışı, 2023 yılında da devam ediyor. Özellikle 2 milyon 250.000 çalışanın emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) kapsamında emekliye ayrılmış olması bu yarış hızını biraz daha alevlendirdi. 2022 senesinin Ekim ayında İş Bankası tarafından görülmemiş oranlarda emekli promosyon ödemesi yapılmıştı.

İş Bankası'ndan Emeklilere Müjdeli Haber Duyuruldu

İş Bankası EYT kapsamında emekli olanlara ve daha önce emekli olmuş vatandaşlara 7.500 TL'ye ulaşan promosyon ödemesi sunuyor. Emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon oranları alacakları maaş oranına göre belirlenirken, maaş oranı az olan az oranda promosyon ödemesi alırken, maaş oranı yüksek olan bireyler daha yüksek oranda promosyon ödemesi alabilecek.

Emekli maaş ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve Bayram ikramiyesinin oranı, detaylı bir şekilde araştırılırken güncel promosyon kampanyalarına ilişkin ayrıntılar merak ediliyor. Emeklilerde Haziran ayında tüm bankaların güncel promosyon kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştiriyorlar. 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli sayılacak olan promosyon kampanya kapsamında maaşını 3 sene boyunca iş bankasında alacağının sözünü veren emeklilere farklı oranlarda promosyon ödemesi yapılacak. 
Emeklilere verilecek olan promosyon oranları maaş oranlarına göre ayarlanıp en yüksek promosyon ödemesi 7500 TL oranında verilecek. Promosyon ödemesini İş Bankası'ndan almak isteyen bireyler bankanın talep ettiği koşulları yerine getirmeleri durumunda iş Bankası'ndan promosyon ödemesi alabilecekler. Promosyon ödemeleri maaş oranlarına göre gerçekleşecek.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR