Emekliler elinizi çabuk tutun! 30 Ağustos’a kadar süre var: O banka REKOR promosyonu duyurdu

Emekli maaşı alan vatandaşlar acele edin. O banka rekor promosyonu açıkladı. 30 Ağustos tarihine kadar süreniz var. Başvuru yapan binlerce lirayı cebine koyar.

Emekliler elinizi çabuk tutun! 30 Ağustos’a kadar süre var: O banka REKOR promosyonu duyurdu
Yayın Tarihi: 22.08.2023 10:45:00

Emekliler elinizi çabuk tutun! 30 Ağustos’a kadar süre var: O banka REKOR promosyonu duyurdu... 4A 4B 4C ve EYT emeklisi için görülmemiş promosyon kampanyası o bankadan geldi. Özellikle maaş zammı yetmeyen emekliler acele etsin Çünkü 30 Ağustos 2023 tarihine kadar süresi var. O tarihe kadar başvuru yapan emekliler ek ödemeyi cebine koyacak. Verilecek ödeme miktarı da belli oldu. Emekliye rekor promosyon veren banka Az önce açıklama yaptı. Nakit paraya sıkışan emekliye ilaç gibi gelecek yeni kampanyanın tüm ayrıntıları netleşti. 16 milyon emekli için ağustos ayı promosyon ücretleri haberimizde…

Emekli maaşı alan milyonları ilgilendiren promosyon duyurusu Sabah saatlerinde geldi. ING Bank emekli vatandaşlara Çağrı yaparak ağustos ayı bitmeden başvuru yapmalarını istedi. Çünkü ING ağustos ayı promosyon kampanyasında resmen rekora koşuyor. Nakit paraya ihtiyacı olan emekliler Kampanyayı kaçırmasın. Ing'nin yeni promosyonu 10.000 TL'ye kadar ulaşıyor. Kolay ve hızlı başvuru seçenekleri de sunan ING Bank aynı zamanda turuncu ekstra avantajları ile de emeklilere destek sağlıyor. Milyonlarca emekliye 10 bin TL'ye Varan ek ödeme detayları haberimizde…



AĞUSTOS AYI BİTMEDEN BAŞVURUNUZU YAPIN


Emekli promosyon kampanyaları ile öne çıkan bankalardan biri olan ING Türkiye Ağustos ayında da milyonlarca emekli müşterisine kapılarını açtı nokta Nakit paraya ihtiyacı olan ek ödeme bekleyen emekliler başvuru koşulu ile ING Bank'tan rekor promosyon alabilecek. ING Bank'ın yeni promosyon kampanyasında ödemeler 10.000 TL'ye kadar yükseldi.
Maaş aralığına göre promosyon imkanı sunan yine gelir Türkiye, T.C kimlik numarası ile başvuru yapan emekliler için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. ING Bank'ın promosyon kampanyasında verilecek olan en düşük promosyon 7.500 TL olurken en yüksek ise 10.000 TL almak mümkün.



AĞUSTOS AYI BİTMEDEN BAŞVURAN EMEKLİ ALACAK

Ağustos ayı emekli promosyonu konusunda adeta şov yapan ING Türkiye başvuru şartlarını da açıkladı. 3 yıllığına maaşını ING Bank'a Taşıyan emekliler ağustos ayı bitmeden ödeme alma şansına sahip olacak. ING Bank emekli promosyonu konusunda başka bir ek koşul talep etmiyor. Sadece maaşınızı taşıyarak ING Bank müşterisi olmanız ve 3 yıllığına maaşınızı bu bankadan almayı taahhüt etmeniz yeterli oluyor.

Emekliye dolu dolu avantajlar sunan ING Bank'ın diğer bir fırsatı ise düşük faizle emekli kredisi oldu. Emekli maaşını taşıyarak yine gelir Türkiye müşterisi olan emekliler başvuru yapmaları durumunda en uygun faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanma imkanı da yakalayacak. Yani milyonlarca emekli ING Bank'tan hem Emekli promosyonu Hem de emekli kredisi alma hakkı kazanacak nokta konu ile ilgili tüm detaylar ING Bank'ın resmi internet sitesinden paylaşıldı. Hemen bankanın resmi internet sitesini ziyaret ederek promosyon şartlarını ve ayrıntıları öğrenebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR